≫ 

Seksi Uraganka podržala Ljupku: I ja bih mu to uradila, žene moraju da se solidarišu!

- Sve je za ljude - kaže pevačica

  • 24
Hurricane

Ksenija Knežević, Foto: Nikola Tomić

Ksenija Knežević (24) podržala je Ljupku Stević (35) koja je 16. septembra u večernjim satima uništila dva automobila pukovniku policije Dragiši Simiću, sa kojim je u vezi bila čak 10 godina.

Mlada Ksenija, članica grupe Hurricane, kaže da bi i ona isto učinila.

- Joj, pa neka mu je to uradila! Ovako, kao žena, podržavam. Žene moraju da se solidarišu. Sve je za ljude - rekla je Ksenija za Espreso.

- Dosad nisam imala prilike za tako nešto. Dva momka sam imala su bili fini prema meni i nisu me varali. Sa ovim drugim sam još u vezi, sada će peta godina. Ali, hipotetički gledano, da mi tako nešto uradi i na taj način da mi slomi srce, sigurno bih i ja tako nešto napravila kao Ljupka i neću da lažem - objasnila je Ksenija.

Podsetimo, Ljupka je u potresnoj ispovesti nakon incidentna, za Telegraf JETSET objasnila zbog čega je to učinila.

Zbog preljube. Nakon 10 godina... Sediš kući, planiraš brak, porodicu, decu, i onda shvatiš da nit je predao papire za razvod braka, niti planira da se razvede, niti planira da me ostavi na miru. I još, pored svega toga, ima još dve... I to sam saznala ne zato što sam policajac... - počela je Ljupka.

- Ja sam takav amater bila da sam kupila najjednostavniju spravu za snimanje razgovora i ubacila mu lepo u auto. Znate koliko mi je trebalo? 24 sata da saznam pravu istinu. Biću ja okej... Ovo je samo lekcija koju sam platila - objasnila je potresena pevačica.

Prijavila se za Cecinu dvojnicu, završila na poligrafu zbog ubistva, a sad ne prestaje da se priča o njojPosted by Telegraf JetSet on Субота, 19. септембар 2020.

 

 

Ljupki je nakon incidenta određena zabrana prilaska Dragiši Simiću, a privremeno su joj oduzete i dve lovačke puške za koje poseduje dozvolu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milica

    19. septembar 2020 | 15:02

    Nesto nisam citala ovu Uraganku da je kritikovala Ljupku sto je bila u vezi s ozenjenim.Uraganka se nije solidarisala kada je Ljupka 10 godina uzivala u preljubi, pored zive vencane zene !

  • Qweri

    19. septembar 2020 | 15:21

    Dal bi je podrzala da je bila sa tvojim deckom

  • Cuti!

    19. septembar 2020 | 15:26

    Sa kim da se solidarisu casne zene? Zar ne razumijes da je ovo sramota! Kako su te to roditelji vaspitali? U stvari, da li ti znas ista o moralu? Pjevaj mala, a ozenjene muskarce prepustite svojoj porodici,jer ljubavnice imaju u narodu ruzan naziv, a cesto ih tako naziva i onaj sa kim ljubavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA