Podneta krivična prijava protiv Halida Muslimovića

- Izveštaj o počinjenom krivičnom delu protiv H. M. podnesen je 21. septembra - navode iz agencije za istragu i zaštitu BiH (SIPA)

  • 4
Koncert Ane Bekute Halid Muslimović Foto: ATA Images

Inspektori Agencije za istragu i zaštitu BiH (SIPA) podneli su juče krivičnu prijavu protiv pevača Halida Muslimovića Tužilaštvu BiH, piše Glas Srpske.

Ovu informaciju su potvrdili iz gore pomenute agencije.

- Izveštaj o počinjenom krivičnom delu protiv H. M. podnesen je 21. septembra. Oštećeno je lice iz Australije na način da je dovedeno u zabludu i da je osumnjičenom u više navrata na svoju štetu putem novčanih transfera ili u gotovini predalo najmanje 209.273 marke. Osumnjičeni H.M. se tereti da je sa ciljem prikrivanja izvora i omogućavanja daljeg korišćenja, sredstva podizao u gotovini, znajući da su stečena na nezakonit način, odnosno činjenjem krivičnog dela prevara - navode iz agencije za istragu i zaštitu BiH (SIPA).

Prema saznanjima "Glasa", oštećena je Sonja Bašić iz Melburna koja je ranije u javnost iznijela tvrdnje da ju je Muslimović oštetio za oko 400.000 dolara.

Halid Muslimović nije bio dostupan za komentar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    22. septembar 2020 | 18:20

    Stoj jarane, kud si bolan kreno stoj jarane, kud si bolan kreno Za puta se ti sada ne spremaj ako trazis ovu Bosnu zemlju nigdje vise takve zemlje nema Znaj jarane, nigdje neces naci znaj jarane, nigdje neces naci Takve pjesme, lijepih djevojaka te ljepote koja Bosnu krasi vjeruj neces, neces nigdje naci Kako se covek moze spustiti na niske grane,da potone sa svojim manama i karakteristikama da izgubi svaki ugled i kao pevac i covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA