Slađa Delibašić otkrila da živi kao podstanar, pa progovorila o razvodu sa Đoletom Đoganijem

- Više nisam lakoverna, ne padam na muške priče - rekla je Slađana

  • 10
Slađa Delibašić i Đole Đogani

Đole Đogani, Slađa Delibašić Foto ilustracija: Telegraf/A. Nalbantjan/ATA Images

Slađana Slađa Delibašić je tokom devedesetih bila velika muzička zvezda, a danas se retko pojavljuje u medijima. Ona je objasnila i zašto je nema.

- Potpuno sam promenila život. Posvetila sam se unuci, vrtiću, ćerkama i stvarima koje nisu vezane za estradu. Estrada više nije kao što je nekad bila. Onaj ko nema šta da radi, sad peva. I u vreme kada sam se ja bavila muzikom, bilo je pokušaja da se neki probiju na scenu, ali se znalo šta su narodnjaci, a šta zabavnjaci - rekla je Slađa u intervjuu za "Kurir".

Na pitanje od čega živi, odgovorila je:

- I dalje od privatnog biznisa, ali i meni je korona napravila ozbiljan problem u poslu. Nije lako, ali se borim. Izašla sam iz svoje kuće, živim kao podstanar. Vodim podstanarski život kao neki student - navela je ona.

Slađa je priznala da nije emotivno ispunjena, ali da ima udvarača. Ipak...

- Više nisam lakoverna, ne padam na muške priče. Nemam strpljena da započinjem romansu. Sve me umorilo. Život me je naučio da nema pravih muškaraca - navela je Slađa, pa otkrila kakav muškarac je po njenim merilima:

- Stamen, stariji i slobodan. Eto, meni se sve i svašta izdešavalo s muškarcima i nekako uvek imam neke ljubomore likove sa kojima budem dugo, ali se završi katastrofalno. Vaspitana sam tako da je muškarac glava u kući. Danas je to teško naći - navela je ona.

Na pitanje da li joj je žao što si se uopšte razvela od Đoleta, rekla je:

- Nekada kažem da sam brzo i ishitreno napravila taj razvod. Brzopleta sam. Kod mene nema strpljenja. U svemu sam ili najbolja ili najgora, nema sredine. Mislim da meni bog nije otvorio vrata u pogledu ljubavi i da me stavio na razna iskušenja. Bila sam s partnerima i na kraju uvek nešto iskrsne - priznaja Slađa.

Video: Slađa Delibašić u šestoj deceniji čini čuda na sobnom biciklu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    22. septembar 2020 | 21:16

    Slađo medena si. Ne žali za razvodom.Đole te je varao i '94-te god. U mojoj firmi je kupio keramičke pločice jer ste renovirali kupatilo i muvao me je...Nisam pristala...

  • Jelena

    23. septembar 2020 | 03:59

    Sladja je meni 90tih i sada bila "cool" zena,jedna od najzgodnijih.Nikada nije izigravala nesto sto nije i ostala je dosljedna sebi.Pametno sto se povukla sa estrade,ne pripada vise tom estradnom sljamu.

  • Licemerka

    22. septembar 2020 | 21:16

    Slađa je medena!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA