≫ 

Zvezda Granda čeka dete sa bivšim mužem i kaže da je baš srećna

Ljubavi su odlučili da daju drugu šansu

  • 0
RTS, Novogodišnji program Jelena Gerbec, Foto: A. Nalbantjan

Zvezda Granda Jelena Gerbec razvela se od Vladana Đorđevića 2019. godine, a sada je trudna i čeka dete upravo sa njim.

Pevačica je to otkrila u emisiji "Nikad nije kasno", prošle noći, 27. septembra.

Kako je rekla, ruže im sada cvetaju, a ljubavi su odlučili da daju drugu šansu.

- Nismo se iznenadili, želeli smo bebu, oboje smo presrećni i radujemo se što ćemo biti bogatiji za još jednog člana porodice. Iskreno, bila sam iznenađena pitanjem u emisiji, ne znam ni kako se saznalo, smatram da je još rano i nisam želela još uvek da objavim vest. Još uvek ne znamo da li je dečak ili devojčica - rekla je Jelena dan kasnije, otkrivši kako njena ćerkica Sofija reaguje na to što će dobiri brata ili sestru.

- Raduje se, ljubi stomak, ali mislim da je još mala i da nije baš stvarno svesna situacije (smeh). Tek sam u 10-oj nedelji, još se ništa ne vidi, možda kad još malo stomak poraste - rekla je pevačica za Pink.rs.

Jelena i Vladan ćerkicu Sofiju dobili su 4. maja 2017. godine.

Podsetimo, kada se prošle godine pročulo da se pevačica razvela, pozvali smo je za komentar, ali je vrlo burno reagovala.

Dobro, šta je?! Razvela sam se, nisam ni prva ni poslednja. Ne znam što pravite toliku pompu oko toga - rekla je tada nervozna Jelena Gerbec.

U maju 2020. rekla je da ne zna ni zašto se razvela.

Nisam imala probleme u braku, ne znam ni što sam se razvela. Imala sam podršku od muža. Sve lepo što sam pre razvoda pričala o njemu nije bila laž. Pomagao mi je oko deteta, razumeo je moj posao. Obaveze su nas udaljile - ispričala je pevačica.

- Ja sam više vremena provodila kod mojih, onda smo on i ja bili zajedno svega dva dana, pa onda opet razdvojeni. Došlo je do zahlađenja među nama. Ostali smo u super odnosima. Od jula prošle godina mi ne živimo zajedno - rekla je Jelena tada za Alo!.

Inače, Jelena se u Zvezdama Granda takmičila u petoj sezoni, 2010/2011 godine. Nije bila u velikom finalu, ali je dobila priliku da snimi pesmu.

Pevačica je rođena u Rumi, osnovnu školu završila je u Vrdniku, a potom je upisala srednju stručnu školu, tekstilni smer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA