≫ 

Milica Pavlović održala obećanje i poslala poklone maturantkinjama iz Niša

U saradnji sa portalom Telegraf.rs pevačica je u junu izabrala dve devojke kojima će ulepšati matursko veče

  • 1
Milica Pavlović, maturantkinje Milica Pavlović i maturantkinje, srećne dobitnice/Foto: Nikola Tomić, Privatna arhiva

Milica Pavlović održala je obećanje koje je dala pred kamerama našeg portala. Maturski poklon za dve maturantkinje u saradnji sa portalom Telegraf.rs dobija svoj epilog.

Zbog cele situacije sa korona virusom i ograničenog broja ljudi na okupljanjima, Staša i Nevena iz Niša večeras su dobile poklone od Milice Pavlović.

Ove dve prelepe devojke zablistaće u odevnim kombinacijama Biljane Tipsarević, dok im je "Deichmann" obezbedio savršene cipele iz kolekcije koju potpisuje Milica Pavlović, " LaDoLa Lu"nakit, kao i savete šminkera Brane Kostić i frizera Aleksandra Gligorijevskog koji su godinama unazad je deo tima Milice Pavlović.

Milica sprema još jedno malo iznenađenje za obe maturantkinje u subotu, kada im je matursko veče, a sve to ćete moći da ispratite na našem portalu. 

Podsetićemo da je pevačica u saradnji sa portalom Telegraf.rs u junu napravila divan gest i rešila da obraduje ne jednu, nego dve maturantkinje, a izabrane su bile upravo Staša Popić i Nevena Mladenović iz Niša.

Maturantkinje sa poklonima i Milica u Telegrafu:

- Dve devojke su mi zapale za oko. Igrom slučaja su iz istog grada i iste večeri im je matursko veče. Baš sam nestrpljiva da krenemo u akciju i da naše srećne dobitnice ispratimo na maturako veče. Staša Popić i Nevena Mladenović su srećne dobitnice i jako mi je drago što ćemo se zajedno družiti u Nišu. Hvala svim devojkama na prijavama i divnim porukama, očekujte uskoro nešto novo od mene - objasnila je tada Milica koju smo povodom nagradne igre tada ugostili i u našoj redakciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA