Tanja Savić se baš bucnula: Tanka haljina istakla sve što ne treba

Pevačica se na splavu pojavila sa širokim osmehom, ali i sa viškom kilograma

  • 13
Tanja Savic Tanja Savić, Foto: ATA Images

Tanja Savić nastupila je prošle noći na jednom beogradskom splavu koji je bio pun, uprkos upozorenjima Kriznog štaba da se ljudi pridržavaju preporučene distance i da izbegavaju okupljanja.

Međutim, pevačica je zabavljala više stotina ljudi, a na nastup je došla u roze haljini, tankog materijala, koji je otkrio ono što možda nije želela da pokaže.

Radi se o tome da je Tanja nabacila određeni višak kilograma, što se jasno videlo u kreaciji koju je nosila.

Ugojila se u nogama, stomaku, a na nekim fotografijama vidi se višak i u delu ispod miške, gde joj se usekla haljina.

Podsetimo, Tanja već mesecima muči muku na privatnom planu, s obzirom na to da joj je, prema njenim tvrdnjama, suprug Dušan Jovančević bez njenog znanja odveo decu u Australiju.

Pevačica ih od tada nije videla, a MUP se 15. avgusta oglasio zvaničnim saopštenjem povodom ovog slučaja.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije obaveštava javnost da su maloletni sinovi Tanje Savić, stari deset i osam godina, zajedno sa ocem napustili teritoriju Republike Srbije 16. aprila 2020. godine i tom prilikom su na Aerodromu „Nikola Tesla“ koristili australijske pasoše.

Imajući u vidu da nisu koristili putne isprave Republike Srbije, za maloletna lica koja su strani državljani ne postoji obaveza posedovanja saglasnosti roditelja prilikom prelaska državne granice.

Ukoliko maloletni državljanin Republike Srbije do navršene 16. godine putuje sa jednim od roditelja, obaveza posedovanja overene saglasnosti drugog roditelja ne postoji, ali saglasnost za maloletno lice može tražiti država u koju putuju. 

Takođe, Zakon o graničnoj kontroli u članu 54. propisuje da maloletni državljanin Republike Srbije do navršene 16. godine života, kada putuje sam ili u pratnji drugog lica koje mu nije roditelj ili zakonski zastupnik, mora da poseduje overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički vrše roditeljsko pravo, ili zakonskog zastupnika."

Podsetimo, Ivica Dačić je, 15. avgusta gostovao u "Jutru" na Prvoj televiziji, a u program se uključila i Tanja. Oboje su izneli do sada javnosti nepoznate detalje, a Tanja je rekla i da joj je Dušan odneo svu ušteđevinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    3. oktobar 2020 | 12:30

    Napisete da zena ima problema u privatnom zivotu,znate i sami kakvih,a onda vi dodate na sve to i da se ugojila.Stvarno ne razumem,sta ste hteli time da joj pomognete ili da joj odmognete.Pa sta i da se ugojila,kao da je to smak sveta.

  • Valentina

    3. oktobar 2020 | 13:06

    Dokle više da prozivate ljude na osnovu vanjskog izgleda?Dokle više da bilo kome nabijate komplekse?Dokle više da mladim ljudima stvarate nestvarni izgled ljepote kao nešto što mora da bude. Svi smo mi nesavršeni. Nitko ne zna šta se točno krije iza nečije mršavosti ili debljine. Još gore u ovom slučaju znate da je to stres i patnja za djecom.

  • Др

    3. oktobar 2020 | 12:33

    А, да нећете да је жените можда, па вам смета килажа!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA