≫ 

Mirka Vasiljević: "Ne živim od glume, nije mi prijatno što ne mogu da zaradim svoj dinar"

- Imala sam deset predstava u aprilu zakazano i to je sve otkazano - rekla je glumica

  • 20
Anđela Miladinović, Filip Stojković, svadba, venčanje Mirka Vasiljević, Vujadin Savić Foto: ATA Images

Glumica Mirka Vasiljević trenutno boravi na Kipru kod svog nevenčanog supruga Vujadina Savića, koji igra fudbal za kiparski APOEL. Ona je otvorila dušu za "Blic" i govorila kako o sebi, tako i o svojoj jačoj polovini.

- Svi misle da fudbaleri odlično zarađuju. To je konstanta neizvesnost da li će se povrediti ili neće, godinama trpe bolove da bi mogli da budu na terenu. Danas možete da budete najslavniji igrač, a da vas sutra nema. To je vrlo neprijatan osećaj, promena zemalja i razne sredine. Dešavalo se da se Vujadin jedva hoda, primi injekciju i da igra devedeset minuta. Nadam se da ti sve te povrede neće ostaviti bolne tragove kad dođe u godine. On je borac, on je lav. Većina fudbalera tako igra - rekla je Mirka i dodaje:

- Ne živim od glume, ne mogu da kažem da mi je prijatno što ne mogu da zaradim neki svoj dinar, ali tako je sada. Imala sam deset predstava u aprilu zakazano i to je sve otkazano - rekla je glumica.

- Vujadin i ja se znamo skoro čitav život, njega sam pratila kroz njegovo odrastanje. Uvek mi je bilo bitno kada me neko okružuje da ima sličnu viziju kao ja. Jasno da ide napred i ma svoj cilj, sve što je normalno, realno i zdravo. Najbitnije je da funkcionišemo kao tim. U nekom trenutku će njemu posao stati, a nekad meni i da jedno drugom budemo stablo za oslonac. Ne postoji to u porodici ko zarađuje više ili manje, mi smo porodica. Da nije takav, teško da bih želela da budem sa njim u emotivnom odnosu i da mu rađam decu. Radim u Srbiji i logično je da ću manje zarađivati, ali uvek se lepo osetim kada donesem svoj dinar - navela je ona.

Mirka Vasiljević:

Video: Vujadin Savić i Mirka Vasiljević blistaju na venčanju godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagor

    4. oktobar 2020 | 22:25

    Nebi se ti za njeg udala da nema love, stare istrosene fore.

  • novi beograd

    4. oktobar 2020 | 22:39

    Fudbaleri i te kako zaradjjju samo sto ovaj ni video nije fudbalera u tome je problem.

  • Zoran

    4. oktobar 2020 | 22:37

    Da mu radjam decu to mi malo zvuči prostacki, dali te on placa za to ili su to vaša deca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA