"Meni je više Đoganija dovde. Zašto se vraćamo na nešto što je prošlo?"

- Svako ima svoje živote, svako od nas je ostvaren - ispričala je Slađa Delibašić

  • 5
Slađa Delibašić i Đole Đogani Slađa Delibašić i Đole Đogani Foto ilustracija: Telegraf/A. Nalbantjan/ATA Images

Slađa Delibašić je otvorila dušu u emisiji "Premijera Vikend Specijal", pri čemu je odgovarala na mnoga pitanja iz njenog života. Pevačica je prokomentarisala i pisanja pojedinih medijia da je noj bilo žao što je ostavila svog nekadašnjeg muža Đoleta Đoganija.

Meni? Nikada. Ja da mi je žao, ne bih to uradila. Kakve su to gluposti? Je l' mogu nešto da te zamolim? Meni je više Đoganija dovde. Uopšte tog prezimena. Smatram da 21 godinu, koliko smo razvedeni, da sam napravila svoju karijeru, poslovno sam jako ostvarena žena. Smatram da nema potrebe više za tim, je l' ti žao ovog? Mislim, muka mi je za sve njih - rekla je Slađa i dodala:

- Iskreno, želim da se obratim svim ljudima, novinarima i uopšte više, pošto mi je svega preko glave. Više ne mogu da funkcionišem u tom pogledu, mi nemamo više ništa. Zašto se vraćamo na nešto što je prošlo?  Svako ima svoje živote, svako od nas je ostvaren - ispričala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    5. oktobar 2020 | 04:03

    Sladjana,ti si za njih prava gospodja.Ostala si dosljedna sebi,povukla si se na vrijeme od tog estradnog zla,imala si veliku popularnost koju si znala pravilno iskoristiti. Uz to,i dalje odlicno izgledas i jedna si od najzgodnijih zena Beograda.

  • OVERRATED

    5. oktobar 2020 | 00:21

    djole kakvu kafu pijete , pa sladza pije gorcu a ja cepam sladzu

  • Dama i po

    5. oktobar 2020 | 14:36

    Bravo Sladjo zemljakinjo. Lepa,dama,majka za primer,baka a kao devojcica. Ti nista nemas sa DJoganijevima. Ostala su dosledna sebi,cerkama,unucima i primer za sve zene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA