≫ 

Jedan običan dan pun haosa: Marija Šerifović postala jutjuberka, ovo je prvi snimak njenog života

- Prestajem da pevam, postajem jutjuber - napisala je Marija u svom duhu

  • 0
Marija Šerifović Printskrin: Youtube/Marija Serifovic

Popularna pevačica Marija Šerifović zbog situacije sa korona virusom ne nastupa, kako je sama napisala, pa je postala jutjuberka, bar za sada.

Marija je objavila prvi video, koji se sastoji od materijala koji je pevačica snimala tri dana. Od pripreme za Zvezde Granda, samog snimanja, odlaska kod šminkera, frizera, pripremanje kandidata za takmičenje...sve je zabeležila.

Kako je zbog svojih urnebesnih i iskrenih reakcija jedna od omiljenih zvezda, Marija je i u svom prvom vlogu mnoge nasmejala do suza.

- Lutke moje, kako od pevanja za sada nema ništa, menjam profesiju! Nadam se da ćete uživati u ovom videu i, naravno, samo bez sikiracije - napisala je Marija uz vlog pod nazivom "Prestajem da pevam, postajem jutjuber".

Pevačica je dobila brojne pohvale od fanova, koje je obradovala videom, a za četiri sata, koliko ima da je klip objavljen na njenom kanalu, ima više od 40.000 pregleda.

Nema sumnje da će zahvaljujući njenom šarmu i vernoj publici i Mraija pokoriti i Jutjub scenu, a njen prvi vlog pogledajte u videu u nastavku teksta:

Video: Radiću brutalno i bez milosti: Marija oduševila novom frizurom na snimanju Zvezda Granda i poručila:

(Telegeraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA