≫ 

Đani na slavlju za 10 sekundi zaradio 1.200 evra: Opario se i Darko Lazić, pljuštale pare po sali

Slavilio se povodom rođenja sina kreatorke Dijane Radonjić

  • 53

Kreatorka Dijana Radonjić, poznatija kao beogradska kraljica haljina, postala je ponovo majka, budući da je na svet donela dečaka koji je dobio ime Vuk.

U jednom restoranu upriličeno je slavlje povodom rođenja dečaka.

Goste su pesmama zabavljali Radiša Trajković Đani, te Darko Lazić. Njih dvojica su se dobro oparili.

Pre svega, dobro je prošao Đani, koji je za 10 sekundi dobio čak 1.200 evra. Na slavlju je bio i čelnik Granda, Žika Jakšić.

Kako je to izgledalo, pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    6. oktobar 2020 | 08:31

    Zdravo ih trosio...to je tvoja sudbina tvoj zanat tvoje umijece tvoj uspijeh...jos 5 puta vise zaradio sto se mene tice zrno zavisti nemam zasto bih? Sta bi dobio time ? Sem gore sebi ...opterecenje bespotrebno...znam ljude koji imaju 20.000eura mjesecno kao kapetani na specijalnim brodovima pa sta treba da kukam kako oni za mjesec zarade ko ja za 10 god ...to je njihov krst ja moj nosim bez ljubomore i zavisti

  • Janko

    6. oktobar 2020 | 08:53

    Majstori svog zanata i tu nema polemike.Niko meni nije kriv sto ne umem da pevam i moram da radim za 56.000 din.celi mesec.

  • Olly

    6. oktobar 2020 | 16:22

    Ma neka samo oni zaradjuju baksise,a svi ostali neka rade za 300€...i kad konacno ti sa 300€ polude,i odu tamo gde ih cene,lepo ovima sto podrzavaju djanija i darka i njihov talenat: kad zatreba lekar,vi kod djanija-ne zna da leci al sto pevaaa; kad zatreba automehanicar-ne ume da popravlja kola, ali pevace vam; kad zatreba zidar ne ume, al mnogo lepo peva veseljak. Pune se dzepovi polupismenim likovima,a pametne teramo iz zemlje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA