≫ 

Rasta na saslušanju otkrio koliko je platio 800 grama droge, a evo šta je rekao o dileru

 ≫ 

- Rekao je da je otprilike početkom septembra nabavio oko 800 grama skanka i da je, za manje od mesec dana, sam potrošio oko 200 grama - rekao je izvor blizak reperu za Alo!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pandur
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • PRAVDA

    07. oktobar 2020 | 03:27

    U ZATVOR!KAO SVAKOG DRUGOG.DOSTA JE BILO DUPLIH ARSINA. ZA OVO 10 GODINA MINIMUM. Treba prestati ovo pisati po novinama i pridavati paznju. Kad samo pomislim kako su ljudi pred kojima je zivot,koji imaju porodice,ugled.Da ne pominjem i samu decu pred kojima je zivot i buducnost a koja je izgubljena jer su u tim godinama pubertet drma itd pusi se,pije poneki dzoint.I svi takvi su ako su bivali uhapseni sa mizerijom od polovine grama ili par truncica marihuane dobijali su ili velike kazne u visini par plata ili bar jedne ili zatvor po par godina.I zauvek ostaju sa mrljom na dosijeu.Takve osobe sikaniraju i dobijaju po 5 godina za mrvicu.Ovaj ovde pao bre sa tonom i na kraju ce da se izvuce.Garant ce biti nanogica kao jadan ja.Ovo je sramota za sudstvo i bezakonje JER ZNAM DA CE DOBIJE NIKAKVU KAZNU.

  • :)

    06. oktobar 2020 | 20:21

    Neko uzme jednu kutiju cigara i traje mu nedelju dana, a neko uzima steku cigara da ima za nedelju dana... Isto i ovo, neko uzme travu povremeno i kupuje gram il dva za taj dan ili situaciju, a neko kome se vec moze i uzima redovno i po vise puta dnevno pa uzima po 50, 100 ili vise grama... To je slucaj sa Rastom koji nikada nije krio da je strastveni uzivalac toga i uvek je iskazivao svoj stav prema legalizaciji toga. A to sto vi necete da verujete u to, tj zelite da se pravite da ne verujete kako bi Rasta ispao diler tj kriminalac i kako bi mogli tako da ga nazivate u komentarima kad god se bude pisalo o njemu od sad jer ga svejedno ne volite iz nekih drugih razloga to je vas problem.

  • Pandur

    06. oktobar 2020 | 15:47

    Sta bi sa onim Ljupkinim pandurom i maloletnicama?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA