Beogradska kraljica haljina pokazala kako izgleda 24 sata nakon porođaja, komentari ne prestaju

- Prvo mi je bilo bezveze da stavim slike, ali kada ste me trpeli mesecima i bili uz mene, ne mogu sada da glumim ludilo - poručila je Dijana

  • 24
Dijana, Diline Dijana Radonjić, "DiLine", Foto: Instagram/diline_dresses

Dijana Radonjić, vlasnica poznatog brenda haljina, objavila je fotografije iz porodilišta, 24 sata nakon što je sina Vuka donela na svet.

I dok većina žena dan posle porođaja ne razmišlja o doterivanju, pa su mahom i čupave, bez šminke, još uvek se oporavljajući od rođenja deteta, lepa Dijana pozira sa osmehom - potpuno sređena.

Frizura je na mestu, a osim ako nije u pitanju filter, ili trajna šminka, Dijana ima blagu šminku na licu.

Stigao je. Prvo mi je bilo bezveze da stavim slike, ali kada ste me trpeli mesecima i bili uz mene, ne mogu sada da glumim ludilo. On se zove VUK - obratila se Dijana pratiocima na Instagramu.

- Želim pre svega da se zahvalim Bogu na zdravlju i zato što je sve prošlo u redu, zatim želim da se zahvalim vama i da vam kažem da ste mi mnogo značili. Hvala i mojim anđelima koje su učestvovale u svemu (do odlaska u Ćaćak)... i na kraju, da se zahvalim mom Ivanu, jer me je učinio najsrećnijom na svetu, ponovo - nastavila je Dijana.

Ljubim vas sve i volim, beskrajno hvala. Ne mogu da ne pomenem mog divnog doktora i najboljeg anesteziologa, kao i celokupno osoblje, koji su bili puni pozitive tokom operacije. Čak smo se i šalili (na moj račun, naravno) - istakla je na kraju Dijana koja već ima dvoje dece - popularne bliznakinje Andreu i Niku.

Inače, prošle noći je, kako dolikuje, ponosni otac organizovao slavlje povodom rođenja sina Vuka.

Na istom su pevali Đani, Darko Lazić, Jana, Vanja Mijatović, a snimak o kojem danas svi pričaju je onaj na kojem se vidi kako Đani, za 10 sekundi, uzima 1.200 evra.

Kako je to izgledalo pogledajte na linku ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    6. oktobar 2020 | 17:06

    Kraljica propalog fotosopa je njeno zvanje. Zena koja fotosopira sebe i svoju decu konstantno. Kakva uvreda za majke, cuj, mahom cupave i bez sminke. Ne nego ce da se nabije na stikle i pozira za instagram.

  • Fuj

    6. oktobar 2020 | 18:28

    Sram da vas bude , cuj zene posle porodjaja cupave i nenasminkane , jok bre nego ce ko ova da stave komplet sminku i frizuru i da se poradjaju . Jeste li vi normalni ??? Normalne tek porodjene zene svoju srecu dele sa voljenima , a ne sa pratiocima , ostavite se vi vise normalnih zena i majki , zna se kad se i gde stavlja sminka . Nego da pitam , kad se doticna umila , mislim znoj , hormoni , stres porodjajni , eto pitam ? Ah da , to se preko slike ne oseti !

  • Djurdja

    6. oktobar 2020 | 19:57

    Najgore i najruznije haljine od prejeftinih materijala a skupe ko djavo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA