Iva Grgurić slučajno pokazala gaćice dok je vodila vremensku prognozu

Pobednica Zadruge 3 je pokazala gaćice u vremenskoj prognozi koju vodi

  • 6
Iva Grgurić Iva Grgurić; Foto: Marko Jovanović

Pobednica rijalitija Zadruga 3 Iva Grgurić (27) je postala voditeljka vremenske prognoze u Srbiji, a u jednoj od emisija je slučajno pokazala gaćice.

Naime, Iva je nedavno prihvatila poslovnu ponudu na Red TV-u, a u atraktivnom stajlingu će redovno izveštavati gledaoce o temperaturi u gradovima.

Međutim, ovog puta Iva je pokazala više nego što je htela, pa je prilikom ustajanja sa kreveta pokazala bele gaćice koje je nosila ispod crne uske haljine i time oduševila brojne muške obožavatelje širom Balkana.

Naime, ovu emisiju Hrvatica je započela tako što je ustala iz kreveta sređena i odevena u "fulu", dok je na nogama nosila ekstremno visoke i seksi štikle i sve to navodno posle burnog noćnog izlaska. Zatim je nastavila da vodi emisiju, a u prvi plan je istakla svoje duge noge i podignutu guzu.

Podsetimo, Iva se preselila u Beograd, a u jednoj emisiji govorila je više o svom poslu:

- Doselila sam se u Beograd, došla sam na RED TV, radim vremensku prognozu, odnosno "Vremensku dijagnozu" i biće ekstra. RED TV je platforma koja omogućava mladim ljudima da pokažu svoj potencijal - rekla je Iva razgovarajući s Ognjenom Amidžićem (45).

Na društvenim mrežama Iva je već proglašena za najseksepilniju voditeljku vremenske prognoze, a uskoro ćemo videti njene nove poslovne poduhvate. U galeriji pogledajte Ivine fotografije iz emisije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    6. oktobar 2020 | 17:52

    И то вам је ударна вест!??

  • Ema

    6. oktobar 2020 | 19:42

    Nekad su intelektu vodili programe. Jeste videli da je neki srbin voditelj u lijepoj njihovoj?

  • dg

    6. oktobar 2020 | 18:54

    U današnje vrijeme dobro je da ih uopšte nosi. Ovo je sam tim za pohvalu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA