≫ 

Ceca Bojković o korona virusu: Ako treba da umrem, ja ću da umrem! Pustite nas da živimo

- Jeste li primetili da sam bila ironična? - upitala je voditeljka glumicu

  • 42
Slađana Tomašević,. Svetlana Ceca Bojković Ceca i Slađana, Printskrin: RTS 1

Svetlana Ceca Bojković (72) bila je gošća "Beogradske hronike", kod voditeljke Slađane Tomašević (47), koja ju je upitala kako se snalazi u vreme pandemije korona virusa, pošto su se svima preko noći životi promenili.

Ceca se nasmejala, a onda je iznela svoj stav.

- Snalazimo se kako moramo. Prvo, odmah da kažem - taj izraz "nova normalnost", to je jedan od deset izraza koji me u ovoj sada situaciji, poslednjih 6 meseci, izuzetno iritira! Ma, molim vas, šta je to?! - rekla je glumica.

- Jeste li primetili da sam bila ironična? (smeh) - upitala ju je Slađana.

- Ma, normalno, vi ste bili ironični, ali oni koji nam to proklamuju nisu nimalo ironični! Normalnost je normalnost, nema nova ili stara. Drugo, kaže, "socijalna distanca". Šta je socijalna distanca? Postoji fizička distanca. Socijalna distanca je sasvim nešto drugo. To tako uđe u opticaj, neke fraze, pa se ponavljaju. Danas ovo, sutra ono. Onda, stalna pretnja da ćemo biti ponovo izloženi rogoroznim merama - rekla je glumica.

- Pustite nas, ljudi, da dišemo! Da dišemo i da živimo, pa kad bude - biće! Pa, ja ako treba da umrem, ja ću da umrem. Virus straha koji se seje među ljude, to je nešto zaista nedopustivo! Eto, toliko od mene za danas - kazala je Svetlana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • roki

    6. oktobar 2020 | 17:45

    Bravo Ceco!!!

  • GoGi

    6. oktobar 2020 | 18:27

    Virus straha koji se seje među ljude, to je nešto zaista nedopustivo !!!! Pustite nas da zivimo Lopurde,jedne gde će vam duša ???

  • Jovana

    6. oktobar 2020 | 17:38

    Bravo Svetlana. Oduvek si bila dama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA