Sofija Milošević izgleda kao Barbika u haljini iz nove kolekcije koju je nazvala po sinu

Manekenka se porodila pre mesec dana, a već je spremna za modnu pistu

  • 9
Sofija Milošević Sofija Milošević/Foto: Instagram/sofijamilo

Manekenka Sofija Milošević, koja se porodila 8. septembra u Madridu i na svet donela dečaka, predstavila je novu kolekciju haljina inspirisanu upravo sinom Aleksejem.

Nova kolekcija zove se kratko i jasno "A", a javnosti ju je predstavila baš Sofija na svom profilu na Instagramu, koja mesec dana nakon porođaja izgleda fantastično.

U pitanju je kratka i uska šljokičasta haljina sa jednim golim ramenom, toliko kratka da zahteva punu koncentraciju dok koračate u njoj.

U ovom slučaju, Sofiji je istakla duge i vitke noge, ali i primetno bujniji dekolte i struk na kojem jedva da se i vide tragovi trudnoće.

- Srećna sam da podelim sa vama novu haljinu iz naše nove kolekcije nazvane "A" po mom sinu Alekseju. U svom ovom ludilu koje se dešava u svetu, nisam bila u mogućnosti da dovedem svog fotografa, ali nadam se da će vam ovo biti dovoljna najava svega onoga što je pred nama. Hvala svima na pomoći! Nadam se da će vam se svideti! - napisala je Sofija.

Pogledajte i snimak:

Video: Sofija o Lukinoj reakciji na vrele scene: Zar si morala u vešu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zora

    6. oktobar 2020 | 22:29

    Ona i jeste operisana Barbika koja nema nikakve noge. Ima onih koje znaju da sakriju nedostatka i onih koje nikako netreba da nose ovaj tip haljne. Katasrofa butne.

  • Ema

    6. oktobar 2020 | 23:41

    Čaplja.

  • Iii

    6. oktobar 2020 | 22:59

    Svake godine "nova kolekcija" ,a haljine sve iste. Sofija Milosevic...pametnom dosta.🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA