Veštačke trepavice, rumenilo... Izgled poznatih Srpkinja odmah posle porođaja - realan ili ne?

Kako kažu, ono što nije objavljeno na društvenim mrežama, nije se ni desilo

  • 16
Sve trudnice estrada Posle porođaja, odmah se prave selfiji/Printskrin: Instagram/lukajovic, Instagram/diline_dresses, Instagram/sandrasuboticss, Instagram/stefanrasta

Uprkos iznenadnom korona virusu koji je pre šest meseci zaustavio ceo svet i zaključao stanovništvo u izolaciju, brojne javne ličnosti postale su mame i pamtiće ovu godinu kao jednu od najlepših.

Društvene mreže dozvoljavaju korisnicima da zavire u privatan život njihovih omiljenih zvezda, a takođe služe i za plasiranje najnovijih informacija, jer, znate već onu staru - ako ne objaviš na Instagramu ili Fejsbuku, nije se ni desilo.

I vođene time, brojne pevačice, glumice, manekenke i druge, objavljuju selfi čim dođu k sebi posle porođaja, a i tate sve ređe beže od toga, pa se desi da uslede čak i slike sa maminog bolničkog kreveta, tek nekoliko minuta nakon dolaska bebe na svet.

Dok jedni to ne odobravaju, drugima je to najnormalnija stvar, a ono što se svakodnevno provlači kroz društvene mreže jesu slike mama nakon trudnoće, kada izazivaju veliko divljenje svojom linijom.

Takođe, i slike iz porodilišta privuku uvek veliku pažnju, jer tada javnost ima priliku da vidi mame dok su emotivne, ranjive i nenašminkane.

Nisu sve baš nedoterane za odlazak u porodilište, pa su se tako nedavno beogradska kraljica haljina i vlasnica brenda "DiLine" Dijana Radonjić i Aleksandra Subotić potpuno sredile za odlazak u porođajnu salu.

Srećne mame odmah nakon porođaja:

I nedugo zatim, izgleda kao da porođaja nije ni bilo, jer na njihovom telu nema apsolutno nikakvog traga, odnosno nikakvog viška kilograma.

One su već spremne za provokativnu odeću, modnu pistu, skidanje u bikini...a sve zahvaljujući, pre svega, genetici, upornom vežbanju, odricanju, disciplini...

One su zgodne trudnice pre porođaja i prezgodne mame posle porođaja: 

I jedino što bi većina žena rekla na ovo je - blago njima!

Ali, ne zaboravite da žensko telo posle porođaja trpi određene promene i prirodnim putem se vraća u stanje pre trudnoće, a za to, kao i za svaki rezultat, treba vremena. Tako da, ukoliko niste te sreće da imate genetiku kao dame iz galerije, uzdajte se u prirodu i pustite da sve ide svojim tokom.

Video: Darko Lazić objavio snimak trudne verenice Marine kako đuska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    8. oktobar 2020 | 11:00

    Samo je relano da su opasne kompleksasice, disu za paznju i sve sto rade rade da bi se pokazale deugima jer to ih hrani. Bez toga su neprimetne i ocigledno nesrecne jer istinski srecne zene nemaju te jadne i bedne potrebe.

  • Iii

    8. oktobar 2020 | 11:42

    Kompleksi. Bitno je da od prvog dana objavljuju ultrazvuk,oznace svog doktora,posebno ove sto se porode u privatnim klinikama(da vidimo kako one imaju novca),onda odbrojavanje nedelja u kojoj su,svaki dan,naravno sve to uz hushtag,onda reklama za kolica,odelo,flasice ful oprema za bebe,dan pre slikanje iz salona lepote,sve to da kada objave sliku tri minuta posle porodjaja da budu "lepe"... Drustvene mreze-drustveni kompleksi. Ne vidim potrebu da tako intimne detalje delite sa vasim "pratiocima". Gospode pomozi nam sa ovakvim ljudima.

  • Dragan

    8. oktobar 2020 | 12:01

    Sve što vredi je otišlo u nepovrat...tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA