Šokantna promena Đeksona! Obrisao sve sa Instagrama, pa se pojavio totalno transformisan

Svi ga pamte iz Zadruge kao mršavog tipa, međutim, sada stvari drugačije stoje

  • 9
Amig Show Nemanja Đerić Đekson/Foto: ATA Images

Nekadašnji učesnik Zadruge Nemanja Đerić Đekson u odnosu na period kada je učestvovao u rijalitiju, totalno je promenio fizički izgled. 

Sada izgleda potpuno drugačije, a očigledno je da je tokom proteklog perioda radio na fizičkom izgledu, čime se i pohvalio na društvenim mrežama.

Đekson je očigledno puno vremena provodio u teretani, što i dalje čini, a čemu svedoči i njegov profil na Instagramu na kojem je svega 15 objava, među kojima je najviše onih sa treninga.

Stari nalog je, kako stoje stvari, potpuno obrisan, prošlost ostavljena negde u fioci, a u javnosti se sada predstavlja novi Đekson, mišićav i zategnut.

Promena je viljiva već na prvi pogled, a budući da je Đekson oduvek važio za nekog mršavka, malo ko nije iznenađen ovom transformacijom.

Đekson sada i ranije:

Video: Evo šta Đekson kaže o Slobinoj aferi marihuana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник Бања Лука

    8. oktobar 2020 | 11:59

    Шта је хемија брацооооо

  • coach

    8. oktobar 2020 | 13:12

    Nemam pojma ko je ovaj. Al kao neko ko je u sportu dugo i radim sa profesionalnim sportistima mogu da kazem na osnovu slika pre i posle da je imao predispozicije za ovu transformaciju. A sad hemija moze da podpomogne i ubrza, al kod nekih ljudi ni to ne moze da pomogne...

  • Mara

    8. oktobar 2020 | 15:02

    Sad nov spreman za zadrugu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA