Zove se Jelena i izgleda kao milion dolara! Ovo je devojka kojoj je Viki Miljković maćeha

Jelena živi na relaciji Nemačka - Srbija, a ona i Viki se odlično slažu

  • 13
Viki Miljković i Dragan Tašković Taške

Viki Miljković sa suprugom Tašketom/Foto: Telegraf

Pevačica Viki Miljković i kompozitor Dragan Tašković Taške su već godinama u skladnom braku i imaju trinaestogodišnjeg sina Andreja, ali malo ko zna da pevačicin suprug ima jedan brak iza sebe iz kojeg ima ćerku Jelenu.

Iako je njen otac javna ličnost i često se pojavljuje na događajima, njegova ćerka vodi potpuno drugačiji život i ne eksponira se javno. Živi i studira u Nemačkoj, a kad god joj obaveze to dozvoljavaju provodi vreme sa ocem, maćehom Viki i polubratom u Beogradu.

Folk zvezda je i sama jednom prilikom pričala o odnosu sa Tašketovom ćerkom, kada je otkrila da se odlično slažu.

Na njenom Instagramu ima dosta selfija, a Jelena je prava lepotica. Proslavila je 29. rođendan u sredu, 7. oktobra, a sredinom septembra je diplomirala. 

- Naš sin i njegova sestra po ocu fenomenalno se slažu. On ide u nemačku školu, a ona mu pomaže oko domaćih zadataka i jezika. Jelena u Beograd dolazi samo tokom raspusta, pa on ima potrebu da je grli i ljubi, ali i da se svađa s njom. Naprosto vidi da se braća i sestre svađaju, pa tako i on iz čista mira izmisli neki razlog da se sporečkaju. Izuzetno su vezani jedno za drugo - ispričala je Viki, a posle otkrila i kako se ona slaže sa Jelenom.

Evo kako Jelena izgleda:

- Ona je odrastala zajedno s nama. Ne volim da pričam o odnosu koji imamo, jer su s tim dobro upoznati ljudi iz našeg okruženja. U jednom trenutku nas dve smo kao majka i ćerka, a u sledećem već kao drugarice ili sestre. Nas dve zaista imamo divan odnos - rekla je pevačica za Story.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA