Ljupka otkriva ko je slupao Šarićevog "bentlija": "Plakala sam, znala sam da će to otići u etar"

- Baš sam se uznemirila, znala sam da će to otići u etar- ispričala nam je Stevićeva

  • 20

Ljupka Stević govorila je u studiju Telegrafa na temu slupanog "bentlija" koji je nekada pripadao Darku Šariću, kojem je kasnije i oduzet.

Incident se desio 2012. godine, od kada se priča da je za volanom bila upravo pevačica.

Iako je do sada izbegavala da otkrije ime osobe koja je tom prilikom vozila "bentli", sada je rešila da kaže o kome se radi.

- Mislim da je to bila 2012. godina. Prvo, nisam imala iskustva sa medijima... - počela je Ljupka.

- "Bentli" nisam ni vozila, ni slupala. Vozio ga je Dragiša i njemu se desila ta nezgoda. Ne bih zalazila u političke stvari, zbog čega su stavili da sam ja, da li su njega gazili ili šta već... Ne bih zalazila dublje  - dodala je pevačica, misleći na bivšeg partnera, pukovnika policije Dragišu Simića.

- Sećam se, sedeli smo u restoranu, kada mi je zazvonio telefon. Bila je novinarka nekih medija... "Ljupka, imamo saznanja da si ti slupala "bentli"...". Samo što mi telefon nije ispao iz ruke. Rekla sam: "Ručam, je l' mogu kasnije da vam se javim?". Prekinula sam vezu i počela sam da plačem - "zašto mene zovu, nisam ja to slupala, neću da pišu sutra da sam ja"...  - prisetila se Ljupka.

- Baš sam se uznemirila, da neko napiše nešto što nije istina. Znala sam da će to otići u etar, i danas me prati "afera bentli". Sad imamo i aferu Ljupka, videćemo šta će tu da prevagne - ispričala nam je Stevićeva.

Video pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimdar

    8. oktobar 2020 | 16:50

    Vidi bogati Bentli pripadao Šariću pa mu je oduzet i baš dat Dragiši zašto nisu dali mene. Svi se prave pošteni a otimaju i uzimaju za sebe. To može kod nas u Srbiji dodji po svaku cenu na vlast a onda otimaj uzimaj na sve načine od naroda samo moraš bar deset puta dnevno izgovoriti kako si pošten i svi ti naivni poveruju. Samo propast Sveta može nešto promeniti.

  • Astar

    8. oktobar 2020 | 17:45

    Zamislite vi napr. da se u jednoj Nemačkoj, Mađarskoj ili nekoj normalnoj zemlji piše i pridaje ovakva pažnja ovakvim osobama. Sve je ovo lepo režirano, a problema ozbiljnije prirode ovde ne manjka. Zato smo ovde gde smo i nije nam niko kriv. Primitivni, polupismeni i nemoralni su konstantno prisutni i guraju se u prvi plan, a normalan svet nema prostora da diše. Srbijo međ' svim i svačim.

  • J

    8. oktobar 2020 | 16:47

    Dali je ta Ljupka Stevic toliko bitna osoba da se vec toliko pise o njoj? Mislim da imamo mnogo bitnijih i vaznijih stvari od nje!!! Stvarno sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA