Uroš Ćertić navodno vitlao pištoljem po banci? Pojavili se novi detalji hapšenja kaskadera

Poznati srpski kaskader navodno je uhapšen krajem septembra

  • 12
Zadruga, ulazak u zadrugu, Uroš Ćertić, Uror Certic Uroš Ćertić Foto: Marko Jovanović

Uroš Ćertić, poznati srpski kaskader, navodno je uhapšen krajem septembra. Kako je pisao Kurir, on je navodno sada u Centralnom zatvoru u Beogradu. Ćertić je u pritvoru navodno zbog nelegalnog posedovanja oružja, a istražni sudija mu je navodno odredio zadržavanje od 30 dana.

U međuvremenu, "Kurir" je objavio nove nezvanične informacije. Povod za hapšenje je navodno Urošev odlazak u jednu banku na Novom Beogradu, gde je navodno došao u sukob sa zaposlenima.

Kako mu navondno nije bilo po volji ono što je čuo od službenika, Ćertić je navodno počeo da viče, a tada se navodno umešao i šef ekspoziture.

Uroš je tada, prema rečima našeg izvora bliskom Ćertiću, navodno izvadio pištolj i počeo da im navodno preti, nakon čega je besno napustio poslovnicu banke.

Ćertić je po izlasku ekspoziture navodno odlučio da se otarasi oružja, pa ga je navodno bacio u obližnju kantu. Uplašeni radnici poslovnice, kako piše "Kurir", u kojoj im je Uroš navodno pretio, pozvali su policiju.

Policija je navodno prema pisanju ovog lista pronašla Uroša, kao i oružje, nakon čega je priveden.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA