≫ 

Rastu zatvorenici zovu Rista i pevaju mu pesme Ane Nikolić? Ovako reper sve to podnosi

- Osuđenici koji su godinama tu su nemilosrdni prema novim zatvorenicima, a Rasta uopšte nije prihvaćen - rekao je izvor

  • 41
Stefan Đurić Rasta Foto: Milena Đorđević

Reperu Stefanu Đuriću Rasti (30) određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovine opojnim drogama, a kako navode mediji, Rasta je glavna je tema u Centralnom zatvoru.

Iako je Rasta jedan od najpopularnijih muzičara, zatvorenici ga navdno nisu prihvatili i predmet je zbijanja šala, piše Kurir. Tokom dnevnih šetnji u dvorištu zatvorske jedinice navodi se da mu dobacuju: "Du*aj ga, Risto", "Gde su ti naduvani redovi" i navodno mu pevaju pesme njegove bivše žene Ane Nikolić.

Rastin prijatelj koji je upoznat sa situacijom ističe da reper ne odgovara na provokacije i ne obazire se na iste, ali da mu nimalo nije svejedno bog situacije u kojoj se našao.

- Rastina majka je bila sa advokatom u poseti sinu u zatvoru. Donela mu je garderobu i sve što mu je potrebno za ličnu higijenu. Ženi uopšte nije bilo prijatno kad ga je videla u tom okruženju. To mu nije pokazala da se on ne bi osetio loše, ali tek joj je bilo teško kad je čula šta sve njen mezimac sluša i trpi u zatvoru - rekao je Rastin prijatelj za pomenuti list.

- Osuđenici koji su godinama tu su nemilosrdni prema novim zatvorenicima, a Rasta uopšte nije prihvaćen. Pojedinci se šale na njegov račun, ismevaju ga i on sve to trpi u sebi - ispričao je izvor i dodao:

- Nada se da će uskoro da izađe, jer je uložena žalba na odluku o pritvoru, i zato ne želi da upada u probleme. Inače, zdravstveno se dobro oseća, ali mu je teško bez marihuane, koju je navikao da uzima.

Podsetimo, Rasta je priveden 2. oktobra u Beogradu i tom prilikom mu je pronađena marihuana, a nakon pretresa reperovog stana policija je pronašla još oko 800 grama ove droge.

Rastu Više javno tužilaštvo tereti za krivično delo trgovine opojnim drogama, a na saslušanju negirao krivično delo i u odbrani je rekao da je marihuanu držao zarad ličnog korišćenja.

Video: Policija upala u laboratoriju marihuane u Zemunu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubi ga majka

    10. oktobar 2020 | 11:18

    Mami je tesko kada ga je videla u tom okruzenju, ali joj nije bilo tesko dok se sin drogira i pusi te travuljine.

  • Др

    10. oktobar 2020 | 11:17

    Баш га жалим!

  • Minja Subota

    10. oktobar 2020 | 12:33

    Nada se da ce ga pustiti,jer je ulozhena zhalba. Gospode boze,nashli mu kilogram i nada se zhalbi. 3 godine je minimalna kazna za to delo,gospodine Risto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA