≫ 

Milan Marić o silovanoj glumici: To je nedopustivo ponašanje i takav slučaj bi morao biti kažnjen

- Na svima nama je dužnost da napravimo atmosferu u kojoj bi se žrtve osećale sigurno, zaštićeno, i ohrabreno - rekao je Milan

  • 14
Danijela Stajnfeld i Milan Marić Foto: Youtube/Hold Me Right Film, ATA Images

Danijela Štajnfeld u svom dokumentarcu "Zaceli me" otkrila je da je bila žrtva silovanja, kako je rekla, filmskog moćnika, a njen kolega Milan Marić pružio joj je podršku.

Niame, Marić je istakao da veruje da postoje predatori u ovoj industriji, ali je naglasio i da takvo ponašanje mora biti procesuirano.

Na veliku žalost, verujem da seksualno zlostavljanje postoji i u našoj industriji. To je apsolutno nedopustivo ponašanje, i svaki takav slučaj bi morao biti procesuiran i kažnjen - rekao je glumac za Mondo i dodao:

- Da bi se to desilo, na svima nama je dužnost da napravimo atmosferu u kojoj bi se žrtve osećale sigurno, zaštićeno, i ohrabreno da, uprkos traumi, stidu i strahu, progovore i prijave svoje zlostavljače.

Podsetimo, nakon što je javnost saznala za Danijelin slučaj podigla se ogromna prašina, a protiv javnosti nepoznatog muškarca koji ju je silovao pokrenut je sudski postupak.

Glumica je saslušana, a navodno zbog straha nije želela da otkrije ime silovatelja.

Video: Milan Marić o Tomi, šta mu je najteže palo na snimanju, kako se pripremao za lik legende...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silovana i cutim!

    10. oktobar 2020 | 13:28

    "...nama je dužnost da napravimo atmosferu u kojoj bi se žrtve osećale sigurno, zaštićeno, i ohrabreno da, uprkos traumi, stidu i strahu, progovore i prijave svoje zlostavljače." E moj ti, pazi da se to slucajno ne ostvari, ne u Srbiji, koja je ionako raspala, nego bilo gde u svetu! Cenim da silovanje mozes da dokazes ako te otprilike totalno unakaze od batina, a ti ne podlegnes iskusenju da odes, sklupcas se u fetalni polozaj i cekas da umres, pa se usput i okupas, nego ODMAH odes pravo u policiju da pokupi sve tragove. Pa cak i tada, naci ce se neko - napadac, advokati - ko ce na sva usta da tvrdi da je to zato sto obozavas sado-mazo seks, plus druge perverzije, pa si se malo zaigrala!!!

  • Boža zemunac

    10. oktobar 2020 | 15:11

    Jel to govori onaj koji pljuje po Srbiji ?Fali mu još Mira Karanović.

  • Hahahaha

    10. oktobar 2020 | 11:01

    Nije htela da otkrije ime silovatelja!!sta hoce ova jadna zena da mi je znati?bolje da nije nista pricala o tom navodnom silovanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA