≫ 

Maja Marinković: "Janjuš me je tukao i maltretirao zbog ljubomore, bila sam u modricama..."

- On se pravi fin, kao da sam ja njega naterala da bude sa mnom. Janjuš je jedan običan nasilnik! - rekla je Maja

  • 10
Marko Janjušević, Maja Marinković Foto: Marko Jovanović, TV Pink

Maja Marinković tvrdi da ju je Marko Janjušević Janjuš tokom burne ljubavne afere navodno tukao, čupao za kosu i psihički maltretirao, kao i da ju je navodno snimao tokom seksa i te snimke slao svojim drugovima.

Marinkovićeva je zbog toga pre nedelju dana raskinula sa Janjuševićem, a o svemu je ćutala dok on nije svoju bivšu ženu Enu nazvao najboljom osobom na svetu. Ona je tada objavila snimke i prepiske kojima je želela da pokaže da su oni i dalje u vezi.

- On se pravi fin, kao da sam ja njega naterala da bude sa mnom. Janjuš je jedan običan nasilnik! Tukao me je i maltretirao iz ljubomore. U celoj toj histeriji i ja sam njemu nekoliko puta lupila šamar - rekla je Maja za Informer i dodala:

- Naravno da ću da se branim, kada je on mene izudarao od batina. Cela sam bila u modricama! Krila sam se od tate i nisam smela da izađem iz stana među ljude da ne vide na šta ličim. Za sve što tvrdim, imam dokaze.

- Čupao mi je uši iz ljubomore. Barem 25 puta me je uhvatio za uvo i vukao kada se svađamo. Razmišljala sam da ga prijavim policiji i sigurno bi išao na robiju, ali mi je bilo žao da njegova ćerkica Kruna godinama ne viđa oca - ispričala je Marinkovićeva.

Maja tvrdi da je na njihov odnos odlučila da stavi tačku tek kada je shvatila da ju je Janjuš tajno snimao tokom seksa i da je te snimke slao svojim drugovima.

- Klošar me je bez blama snimao tokom se*sa, da ja to ne znam. Kasnije me je tim snimcima ucenjivao. Kada sam shvatila šta je uradio i da te snimke šalje drugovima, a javno priča da on i ja nismo u vezi, odlučila sam da ga ostavim, ali da mu pre toga vratim istom merom - rekla je Maja.

- Bili smo u mom stanu, imali smo odnose i posle akcije sam ja upalila kameru i snimala ga u gaćama. Htela sam tim snimkom da dokažem da smo dugo u vezi, ali i da mu pokažem da ne može porno-klipovima da me ucenjuje. Pogubio se, odmah je počeo da briše moje snimke - zaključila je Marinkovićeva.

Video: Oglasila se Maja nakon Janjuševog razvoda: Golišavi snimak, volim te, svađa...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bec

    10. oktobar 2020 | 12:24

    Nasla krpa zakrpu,sta je trazila,to je dobila.....

  • Ii

    10. oktobar 2020 | 12:21

    Pa zar nisi ti izjavljivala da niste u vezi a naravno da mu je zena najveca ljubav a za samaranje pre ce biti da si njega udarala i ti volis da snimas seks.

  • 😂😂😂

    10. oktobar 2020 | 13:05

    Ljubavnica, je li? Sto ces, takva ti sudbina nemoralna,jos se time hvalite, mozga bez! 🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA