≫ 

Janjuš ulazi u Zadrugu! Nakon Majinih užasnih fotografija posle batina poručio joj samo jedno

- Vratiće se Janjuš, onaj pravi Janjuš što je pre bio, da, onaj bez starleta... - napisao je Janjuš

  • 10
Marko Janjušević, Maja Marinković Foto: Marko Jovanović, TV Pink

Nakon optužbi Maje Marinković i fotografija kojima je pokazala modrice i posekotine, koje joj je, kako tvrdi, tokom batina naneo Marko Janjušević Janjuš, oglasio se bivši košarkaš.

Marko je objavio da večeras, 10. oktobra, ulazi u Zadrugu 4, a osvrnuo se i na situaciju sa Majom, kojoj je poručio samo jedno.

- Dok je ovih (polužena, polučovek) koji, kao što sami napišu, starleta, pišu o meni svašta, ja ću se samo nasmejati i poželeti vam jedan lep pe*is da zamišljate kada večeras budete legli da spavate. Grešio jesam i grešiću ceo život, ali me niko neće okriviti za ono što nije. Boriću se do kraja uz samo jedan slogan: "Bog oprašta ako se iskreno pokaješ i promeniš" - napisao je Janjuš.

- Što se tiče večerašnjeg ulaska i boravka narednih devet meseci pričaću samo istinu, pa kakva god ona bila. I još nešto, ovog puta ulazim kao slobodan muškarac, ali da se borim za ono što sam izgubio kao oženjen... Vratiće se Jnajuš, onaj pravi Janjuš što je pre bio, da, onaj bez starleta... - piše u Janjuševoj objavi.

Podsetimo, Maja tvrdi da ju je Janjuš tokom burne ljubavne afere navodno tukao, čupao za kosu i psihički maltretirao, kao i da ju je navodno snimao tokom seksa i te snimke slao svojim drugovima.

Majine fotografije nastale nakon batina koje je, kako tvrdi, dobila od Janjuša, kao i njegovu objavu pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Video: Oglasila se Maja nakon Janjuševog razvoda: Golišavi snimak, volim te, svađa...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    10. oktobar 2020 | 15:16

    Ja da sam joj otac ne da bi je istukla nego bi je prebila.Sramota za zenski rod.Ne opravdavam nasilje nad zenama !!!Ko svoju stecu na tudjoj nesreci gradi ne zavrsi dobro!!!!

  • Stefan

    10. oktobar 2020 | 17:13

    Ovaj lik je bas neki jadnik

  • Ja

    10. oktobar 2020 | 15:16

    bih uvela i Maju da ga maltretira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA