Ćemo: Ako se ovako nastavi, još malo pa neću znati od čega ću da živim

- Sad kad krenu po društvenim mrežama: "Jao baš mi vas je žao, namlatili ste pare..." - istakao je pevač

  • 44
RTS, Novogodišnji program Foto: A. Nalbantjan

Pevač Amel Ćeman Ćemo progovorio je o krizi na estradi, s obzirom na to sa on i njegove kolege nisu nastupale jedan period, a sada retko imaju posla zbog pandemije korona virusa.

Ćemo je istakao da ako ova situacija potraje, da neće znati od čega će da živi, a onda se osvrnuo na komentare na račun pevača povodom situacije u kojoj su se našli.

- Još malo pa neću znati ni ja od čega ću da živim, ako se ovo nastavi ovako. Sad kad krenu po društvenim mrežama: "Jao baš mi vas je žao, namlatili ste pare...". Ja kad dođem iz inostranstva angažujem šleper, jer ne mogu da stavim sve pare, a onda angažujem privatno obezbeđenje - rekao je Ćemo u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Pored pevača mnoge javne ličnosti isticale su situaciju u kojoj se nalaze, a i folk zvezda Ceca Ražnatović jednom prilikom istakla je da je estradi najteže.

- Estradi je najteže, znate. Nisu estrada samo pevači, tu su i glumci i ostali. Klubova se nisam uželela, meni je diskoteka preko glave. Volim večere, druženja sa prijateljima, kad možemo da se ispričamo fino, a ne da ne čujemo jedni druge - rekla je tada Ceca.

Video: Jana jedva drži bakšiš dok pevaŽenu od sultana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minimalac

    11. oktobar 2020 | 19:50

    Ima dosta fabrike gde radi običan narod i živi od toga..tako da možeslš i ti nećes crći za hleb

  • Zof

    11. oktobar 2020 | 20:20

    Pa jel umete vi nesto drugo da radite sem da pevate,trazi poso covece,od pevanja nema vise nista,ko zna kada ce ovo proci i da li ce proci.

  • ciki

    11. oktobar 2020 | 21:08

    ima posla na gradjevini koliko hoces,30e dnevnica...al' jbg mora da se radi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA