Maja Šuput blista u trudnoći: Svi gledaju dekolte u raširenom bademantilu ispod kojeg nema brus

Pevačica je dobila brojne komplimente na račun izgleda

  • 4
Maja Šuput Foto: Instagram/majasuput

Hrvatska pevačica Maja Šuput nakon što je objavila da je u drugm stanju pozirala je u raširenom bademantilu ispod kojeg nije imala brus.

Maja je spremna za snimanje hrvatske emisije "Tvoje lice zvuči poznato", scenski je našminkana, a na kosi ima šnale koje fiksiraju frizuru kako se ne bi pokvarila.

- Malo voditeljki može da se pohvali da će veceras voditi Evrosong. Ok, poštenije je reći da pevačica vodi evrovizijsko izdanje "Tvoje lice zvzči poznato", ali meni je to isto - napisala je Maja.

- Um, frizura, šminka i dekolte spremni... - dodala je pevačica, a u komentarima se nižu komplimenti na račun njenog izgleda.

Podsetimo, Maja je pre četiri dana, 7. oktobra, objavila srećne vesti da je u drugom stanju i da ona i njen suprug Nenad Tatarinov čekaju prvo dete.

- Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati nase osećaje - počela je Maja, pa nastavila.

- Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi porodicu, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir. Malo je reći da smo oboje na sedmom nebu i da je reč uzbuđenje doseglo novu dimenziju.

- Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto-uspomenu na rast u maminom stomačiću... Danas slavimo 15 nedelja u nadi da će narednih 25 proći ovako lepo i sigurno za nas. Poželite nam sreću - napisala je pre nekoliko dana Maja.

Video: Edita Aradinović u otkopčanom sakou bez brusa pokazala previše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA