≫ 

Pet spavaćih soba, tri kupatila, spa centar: Marko Jarić za vilu u Beogradu iskeširao 5 miliona evra

- Jarić nije štedeo kada je opremao svoju vilu i imao je jasnu viziju kako to sve treba da izgleda - rekao je izvor

  • 9
Marko Jarić Marko Jarić, Foto: Profimedia/XPUSDLMZ / Backgrid UK

Bivši košarkaš Marko Jarić već godinama živi u Americi, ali navodo planira da se vrati u Srbiju i useli na vilu u čiju izgradnju je uložio neverovatnih 5 miliona evra!

Jarić je navodno pazario plac na Dorćolu, gde ubrzano završava radove na nekretnini u koju planira da se useli. Izgradnja je počela pre nekoliko godina, a ostalo je da se završi još nekoliko sitnih spoljnih radova.

Novi dom bivšeg košarkaša ima poseduje pet spavaćih soba i tri kupatila, a u prizemlju se nalazi velika teretana i sauna, a jedan sprat specijalno je opremljen za njegive ćerke.

- Marko već duže vreme razmišlja da se vrati u Srbiju, iako je u Americi odavno izgradio svoj život. Uvek je govorio da je u Beogradu proveo najulepše dane mladosti, a ljubav prema svom gradu preneo je i na svoje kćerke Valentinu i Sijenu - započeo je priču izvor.

- Kada je pre dve godine kupio plac na Dorćolu, angažovao je arhitekte s kojima je napravio plan svog doma. Budući da je reč o velikoj dvospratnici, Jarić je želeo da prvi sprat podredi svojim potrebama, dok je na drugom napravio kutak za svoje kćerke - rekao je izvor za Alo!.

- Njegov dom ima ukupno pet spavaćih soba i tri kupatila, a u prizemlju je izgradio veliku teretanu i saunu. Jarić nije štedeo kada je opremao svoju vilu i imao je jasnu viziju kako to sve treba da izgleda. Nedavno je poptuno opremio kuću, a ostali su još sitni spoljni radovi na stepenicama i fasadi - zaključio je izvor.

Podsetimo, Jarić iz braka sa slavnom manekenkom Adrijanom Limom ima ćerka Valentinu i Sijenu.

Video: Sa Stefanom kroz luksuznu vilu Karića: Zavirite u sobu koja svašta krije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    12. oktobar 2020 | 11:04

    Zašto ne plati nekoga sa mu kaže kako da se obuče...?

  • Boki

    12. oktobar 2020 | 10:54

    Baja pravi nema šta ! 💪👍

  • Gipsar

    12. oktobar 2020 | 16:13

    Sta pisete gluposti, jos gips radimo... Nece biti gotovo jos tri godine...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA