≫ 

Očuh joj je Nikola Lazetić, strast joj je jahanje, retko kada se pojavljuje u javnosti, a prelepa je

Elena Marić, ćerka Sonje Maki Lazetić, posvetila se konjičkom sportu

  • 10

Sonja Maki Lazetić, supruga bivšeg fudbalera Nikole Lazetića, može da se pohvali da ima prelepu i talentovanu ćerku, Elenu Marić.

Ovu mladu devojku nemamo priliku da često vidimo u javnosti, a kada se pojavi, privuče pažnju.

Ukoliko niste znali, Elena je reprezentativka Srbije i sertifikovani trener u preponskom jahanju sa internacionalnim iskustvom, a cilj joj je da jednog dana skače u inostranstvu na profesionalnom nivou i da trenira mlade talentovane konje, piše sajt jollwoman.com.

- Nažalost, konjički sport u Srbiji nije popularan u onoj meri u kojoj smatram da bi trebalo da bude. Ja se bavim preponskim jahanjem (preskakanje prepona) koji je i olimpijska disciplina,a od nedavno imam konja i za galopski sport. Galopski sport je,po mom mišljenju, dosta popularniji od preponskog. Više ljudi dolazi da gleda trke, da se kladi, ljudima koji se ne razumeju u konje i u sport su trke svakako zanimljivije od prepona. Generalno sve discipline zajedno ne broje mnogo ljudi. Mislim da je to pogrešno, zato što je uloga konja iškola jahanja kod dece od velikog značaja. Smatram da je potrebno raditi na promociji konjičkog sporta u celini, kako bi se što više približio ljudima i stekao još više poklonika - rekla je Elena za ovaj sajt.

Inače, kako je preneo sajt Svetplus 2012. godine, majka Sonja je kupila ćerki Eleni konja.

Pogledajte neke od fotografija Elene Marić:

Devojka, čiji je očuh Nikola Lazetić (inače nekadašnji reprezentativac Srbije u fudbalu, prim.aut), posvećena je konjičkom sportu i gotovo svaki dan je sa svojim konjem Farinelijem, sudeći po objavama na društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram
O B O Ž A V A N J E #GratefulA post shared by Elena Maric (@elenaamaric) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA