"Ako sam mogao da se izbotoksiram, zapitajte se da li može za nedelju dana da bude tolika razlika"

- Ljudska zavist može da ide do beskraja - rekao je Saša Kovačević

  • 17
Saša Kovačević, ambasador Crvenog krsta Foto: ATA Images
Saša Kovačević, ambasador Crvenog krsta Saša Kovačević Foto: ATA Images

Saša Kovačević našao se u centru pažnje nakon što su se na društvenim mrežama pojavile tvrdnje da se on navodno botoksira. Pevač je rešio da stavi tačku na ove navode .

- Izlaze fotografije gde sam ovakav, onakav, ne znam šta sve nisam radio sa sobom. Ali ljudi očigledno vole da traže neke loše stvari, ili da se potrude da prezentuju da je nešto kod vas loše, za takve komentare nema prostora u mom životu. Ako sam mogao da se izbotoksiram ili dižem obrve, samo se zapitajte da li može za nedelju dana da bude tolika razlika. Ljudska zavist može da ide do beskraja - rekao je Saša Kovačević, a prenosi Pink.rs.

Saša uživa u vezi sa svojom devojkom Zoranom.

- Dosta putujem inače i ne mogu da se posvetim porodici onoliko koliko želim, a korona je to sredila da mogu da budem i dan i noć sa svojim bližnjima, sa Zoranom i sa Iskrom, ona je najslađe dete na svetu, ima najlepše obraze i uši - rekao je Saša i dodao da nije ljubomoran:

- Nisam ljubomoran jer smatram da nemam povoda, ja neću da ćutim i da trpim, kad sam ljubomoran to pokažem lavovski, jer sam lav u horoskopu. Ali kad nemate povoda nizašta, nema razloga da ima ikakvih scena - iskren je Kovačević.

Saša Kovačević:

Video: Nisam ja najbolji frajer, ja sam skroman i fin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    12. oktobar 2020 | 21:27

    Ko sam ja?” – upita mladić starca. “Ti si ono što ti misliš.” – odgovori starac. – “Objasniću ti jednom pričom.” “Jednog dana, pored gradskih zidina, u sumrak su se mogle videti dve osobe koje se grle.” “To su tata i mama.” – misli nevino dete. “To su ljubavnici.” – misli čovek pokvarene mašte. “To su dvoje prijatelja koji se nisu videli dugi niz godina.” – misli čovek koji živi sam. “To su dva trgovca koji su sklopili dobar posao.” – misli čovek pohlepan za novcem. “To je otac koji grli sina koji se vratio iz rata.”– misli žena nežne duše. “To je kći koja grli svoga oca koji se vratio s puta.” – misli čovek ožalošćen zbog smrti svoje kćeri. “To su zaljubljeni.” – misli devojka koja sanja o ljubavi. “To su dvojica koji se bore na smrt.” – misli ubica. “Ko zna zašto se grle?” – misli uskogrudi čovek. “Kako je lepo videti dve osobe koje se grle.” – misli čovek Božiji. “Svako misli,” – zaključi starac – “u zavisnosti o sebi šta je, i šta nosi u sebi.”

  • majalena

    12. oktobar 2020 | 22:29

    Ako sam ga ista razumjela... Da li moze da bude razlika za nedelju dana? Ne kapiram sta je pisac htio da kaze.

  • Kurbla

    12. oktobar 2020 | 22:31

    Steroidi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA