"Nisam je ni primetila...": Voditeljka TV Prve o trenutku kada joj je buba šetala po vratu

- Posao ne sme da trpi zbog jedne bube - rekla je Roksanda Babić

  • 0
Roksanda Babić, voditeljka Roksanda Babić Printskrin: TV Prva

Voditeljka televizije "Prva" Roksanda Babić se pre jedno dva meseca našla u centru pažnje nakon što joj se buba šetala po vratu tokom programa uživo. Podsetimo, ona uopšte nije ni reagovala i samo je nastavila da vodi vesti.

Roksanda je u intervjuu za "Blic" pričala o ovom trenutku.

- Nisam mogla da verujem koliko je ljudima bilo zanimljivo što mi je velika buba šetala po sakou i vratu, a ja je nisam primetila dok sam čitala vesti. Upravo je to rezultat koncentracije, kada vodite program uživo, fokusirani ste na sadržaj koji prezentujete, razmišljate o sledećim koracima, sledećem prilogu koji treba da se najavi ili reporteru koji treba da se uživo uključi, tako da ne primećujete trivije oko vas. Posao ne sme da trpi zbog jedne bube. Ali taj video je postao viralan, čak i na portalima u regionu i komentari su bili simpatični i pozitivni i to mi je drago. Ne zaboravite da je naša televizija okružena divnom prirodom i šumom, pa takvi posetioci nisu retki - rekla je Roksanda.

Inače, voditeljka je udata za vaskularnog hirurga Srđana Babića, s kojim ima dvoje dece, i ističe da se brinula za njega u jeku korona virusa, budući da radi u zdravstvenoj ustanovi.

- Naravno da sam brinula o suprugovom zdravlju. Iako njegova bolnica nije bila u kovid sistemu, sve vreme je obavljala hitne intervencije, pa je, naravno, postojala mogućnost zaražavanja. Ali pošto su koristili sve mere zaštite, na svu sreću, do toga nije došlo - rekla je voditeljka.

Roksanda Babić, Marija Savić Stamenić Roksanda Babić, Marija Savić Stamenić Foto: Nikola Tomić

Roksanda se tokom intervjua prisetila kada je kao asistent radila na fakultetu.

- Radila sam četiri godine kao asistent na Fakultetu za kulturu i medije. Držala sam vežbe studentima novinarstva i komunikologije iz tri predmeta. Taj rad je bio divan i mnogo mi je značila interakcija sa studentima. Trudila sam se da im približim praksu iz prve ruke, da ih uputim u žanrove i da im pomognem da pišu svoje prve vesti, izveštaje i TV-priloge. Vežbala sam sa njima i čitanje, akcente, pripremala ih za javni nastup. Neki od mojih studenata su mi posle postale drage kolege u brojnim redakcijama. A sa profesorima kojima sam bila asistent i dalje sam u kontaktu - rekla je Roksanda Babić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA