≫ 

Suzana Mančić u 64. godini priznala da je rodila dete koje nije preživelo!

- Leži nas šest žena, gde dolazi poseta, nose šerpice, hranu, tetke, strike, babe, i kažu "Vidi Suzana Mančić" - sa tugom se prisetila Mančićeva

  • 2
Suzana Mančić Suzana Mančić, Printskrin: Youtube/NOVA S

Suzana Mančić (63) prvi put je javno priznala da je pre izvestan broj godina rodila dete koje nije preživelo.

Naime, lepa plavuša pričala je o gubitku deteta koji se dogodio Krisi Tajgen i Džonu Ledžendu, pošto je manekenka rodila bebu koja je ubrzo preminula.

Suzana je istakla da poznaje taj bol, jer je i sama rodila mrtvo dete.

- Ja sam jedna od osoba koja, kad joj je teško, zatvaram se. Mogu posle... Jeste ovo meni čudno... Znaš šta mi je najčudnije? Ko fotografiše - počela je Suzana na temu Krisi i Džona, s obzirom na to da je manekenka šokirala svet fotografijama koje je objavila odmah nakon gubitka deteta.

- Ja sam doživela slično iskustvo. Sećam ga se i sećaću se celog života, ali ne bi volela da imam ovakvu vrstu dokumenta - kazala je Suzana, misleći na sporne fotografije.

- Rodila sam dete koje nije preživelo... - kazala je, na pitanje voditeljke Maje Nikolić na šta misli kada kaže "slično iskustvo".

- Možda nije trebalo ni da kažem... Znam koliko je to bolno. A, onda, zamisli, situaciju srpske bolnice, beogradske, gde leži nas šest žena, gde dolazi poseta, nose šerpice, hranu, tetke, strike, babe, i kažu "Vidi Suzana Mančić"! To ti je kao društvena mreža... To mi je bilo najstrašnije... Ja sam svoj osećaj i svoj gubitak smatrala svojim -  rekla je Suzana.

Na pitanje da li bi bilo lakše da je to podelila sa nekim, kao što je Krisi učinila putem društvenih mreža, Suzana je rekla:

- Ovo može jedino da bude podrška ženama koje su u istoj situaciji. Inače, teret... Šta ti imaš teret da deliš? To je tvoj teret, tvoje dete i niko ga neće razumeti... Samo ti.

- Ja uvek kažem - žena je stvorena da rađa i da gubi. Sa time moramo da se pomirimo, to je tako - dodala je Suzana.

Ovim povodom pozvali smo Suzanu, ali nam je rekla da joj je to što je rekla u emisiji "izletelo", te da ne želi da priča o tome.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    14. oktobar 2020 | 01:58

    Priznala?! Sta ima tu da se prizna i kome?! Svasta

  • Аааа

    15. oktobar 2020 | 05:42

    Све и свашта ће да испричају само да буду у жижи јавности!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA