≫ 

Branka Petrić 13 godina nosi cipele koje joj je poklonila Milena Dravić

- Kad god oblačim cipele, ja vidim onu sliku - Milena ih donosi... - rekla nam je glumica

  • 0

Milena Dravić je pre oko trinaest godina poklonila svoje cipele koleginici, glumici Branki Pertić, koja se baš u njima pojavila na razgovoru sa ekipom portala Telegraf.rs, u Zvezdara teatru.

Kako je istakla, kada god obuje te cipele, uvek se seti Milene, koja je, kako nam je rekla, poklanjala, kako njoj, tako i drugima.

- Te cipele, koje su najudobnije cipele, u kojima ja mogu da trčim, da brzo hodam, dobila sam na poklon od Milene. Jedne večeri ona dolazi na predstavu "Lari Tompson", nosi jednu vrećicu i kaže: "Evo ti, ja ne mogu više da ih nosim, znam da imamo isti broj noge" - počela je priču Branka.

- Njoj je to kupila jedna njena prijatejica iz Italije, a ona ih je nosila dok ih je nosila. Ove cipele nosim, još dok je moj suprug bio živ, a već je prošlo 10 godina od kako ga nema, mislim da ih nosim jedno 13 godina. Kako su fantastične! - nastavila je glumica.

- To je neki predmet, nije u emociji, ali predmet te još više podesti na nekoga i kad god oblačim cipele ja vidim onu sliku Milena ih donosi, "Ajde, navuci, da vidim da li su ti dobre", i onda ona je srećna. Još dosta stvari sam dobila od njih, ne samo ja, nego i mnogi drugi - zaključičla je Branka.

Podsetimo, juče je, u sredu 14. oktobra, obeležena druga godišnjica smrti Milene Dravić.

Na Novo groblje tim povodom je došla Milenina bratanica, prijatelji, kao i nekoliko ljudi iz sveta glume - Anica Dobra, Petar Benčina...

Video: Milena i Dragan voleli su se obraz uz obraz do samog kraja, a ovo je obeležilo njihove živote

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA