≫ 

Prve slike bivšeg učesnika Zadruge posle stravične nesreće: Sestra napisala srceparajuću poruku

Jovica Putniković se oporavlja u bolnici

  • 7
Jovica Putniković Jovica Putniković Printskrin: TV Pink

Jovica Putniković, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", je krajem septemba imao stravičnu saobraćajnu nesreće nakon vožnje motorciklom. On je doživeo teške telesne povrede od koji se oporavlja.

- On je pao na nekom putu između Požarevca i Beograda. Bio je sa drugom najboljim, vozili su zajedno motor, preticali su neki kombi, auto. Regularno su preticali, bile su isprekidane linije. Taj njegov drug je dao migavac, pretekao je kombi i auto. Joca kad je krenuo da pretiče, taj auto koji je bio ispred kombija je skrenuo levo i Joca se direktno zabio u kola. Nije preleteo preko auta, nego je svom snagom, silinom udario u auto. Slomio je desnu lopaticu, desnu ključnu kost, nadlakticu, podlakticu desnu... - rekla je Jovičina sestra Nevena 21. septembra za Telegraf JETSET.

U međuvremenu, Nevena je na svom Instagram profilu objavila prve fotografije svog brata nakon saobraćajke. Jovica je ležao u bolničkom krevetu, a njegova sestra ga je milovala po licu.

Evo i fotografija:

Ujedno, Nevena je napisala i srceparajuću poruku.

Video: Jovica Putniković o Mini Vrbaški

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jole

    15. oktobar 2020 | 08:51

    A vjerenica mu flertuje u zadruzi o boze a on se muzi i bori sa zivot 10 operacija je imao...sto zensko moze musko ne moze garantujem

  • Ivan

    15. oktobar 2020 | 09:25

    Imas sestru imas porodicu i l ljude koji te vole. Devojaka puna planeta a ti decko gledaj da se oporavis i nista vise od toga. Posle toga pamet u glavu, ne brze od zivota I pazljivo biraj sa kime ces se druziti i biti u vezi.

  • AcaFaca

    15. oktobar 2020 | 10:34

    Koliko poseta najblizih znaci u ovakvim situacijama... Pola izlecenja verujte mi. Decka ne poznajem ali mu zelim vrz oporavak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA