Voyage žestoko odgovorio Sergeju na komentar da ne shvata biznis: "Postoji nešto što se zove obraz"

Sergej je učestvovao u klipu Bake Praseta koji je isprozivao Vojaža

  • 5
Sergej Pajić, Voyage Sergej Pajić i Voyage, Printskrin: Youtube/ IDJTV™

Pevač Sergej Pajić upitan je od strane fanova da li gotovi popularni par Breskvicu i Vojaža, na šta je Pajić potvrdno odgovorio.

- Vojaža gotivim ovako - rekao je, a onda se dotakao "slučaja" koji je Vojaž imao sa Baka Prasetom. Podsetimo, sve je krenulo od izjave Vojaža da pesme velikih zvezda traju duže od numera Jutjubera, nakon čega je usledio odgovor Bake Praseta, odnosno Bogdana Ilića.

- Voyage je osoba koja ne shvata biznis i biznis svet. Što se tiče drame sa Bakom koju je imao, to je bio čist biznis iz zabave. Nije bilo ništa da ja njega ne volim ili ga prozivam - objasnio je Sergej.

Međutim, Vojaž mu ovo nije prećutao, pa je, bez da spominje njegovo ime, na Instagram storiju napisao jasnu poruku.

- Postoji nešto što se zove obraz, kada smo već kod razumevanja - naveo je mladi reper.

Podsećamo, Sergej je učestvovao u klipu Bake Praseta koji je isprozivao Vojaža, nakon što je izjavio da Jutjuberima nije mesto  u muzičkoj industriji.

Od tada se ne druže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kids

    16. oktobar 2020 | 11:36

    Go to school!

  • Za Hahah

    16. oktobar 2020 | 17:39

    Sergej decko zna da peva, ovaj Vojaz bas i ne ali je dobar producent, tako da uz autotjun sve to dobro zvuci. Da oni ne rade dobro to cime se bave ne bi mi sigurno culi za njih, citali o njima i komentarisali ih. Da oni ne rade dobro to cime se bave ne bi sigurno od toga zaradjivali.

  • Za @Kids

    16. oktobar 2020 | 13:00

    Deco idite u skolu i zaposlite se i radite za 400€, nemojte slucajno da gurate svoj talenat ili da jurite zelju da budete ono sto zelite od malih nogu pa da vec sa 20 godina zaradjujete po 5 puta vise nego ljudi koji imaju skole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA