≫ 

Ljupki istekla zabrana prilaska generalu: Treba da mu skočim u zagrljaj? Javiću mu se bez problema!

Pevačica je u besu, nakon saznanja da se njen partner viđa sa drugim ženama, demolirala dva automobila, koja su u vlasništvu generala

  • 48
Ljupka Stević, Dragiša Simić Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Zabrana prilaska u trajanju od 30 dana, bivšem partneru, generalu Dragiši Simiću, koja je određena pevačici Ljupki Stević istekla je danas, 18. oktobra.

Pevačica je na svom Instagram profilu objavila da je prošlo 30 dana od incidenta, a nama je otkrila da se nije čula sa generalom Simićem, ali da će mu se bez problema javiti ukoliko je bude pozvao.

- Isteklo je mesec dana zabrane prilaska i šta sad? Treba da mu skočim u zagrljaj? Istklo je, ima tu nekih nedovršenih stvari, neću dugo da čekam kako bih sve to pozavršavala, ali neću ga ja ni zvati, prepustiću drugima da to urade umesto mene. On ako bude pozvao javiću se bez problema - rekla je Ljupka za Telegraf JETSET.

- Mi i da smo zajedno, da se nije desilo sve ovo, nas bi to čekalo i veovatno bismo do sada već završili to. Nije zo ništa strašno, to su neke naše zajedničke stvari - dodala je pevačica.

Kako mnogi pričaju da su se uprkos zabrani, koja je danas istekla, Ljupka i Dragiša pomirili, pitali smo pevačicu kako komentariše te navode s obzirom na to nam je renije rekla da se nisu čuli, a ni vidieli od incidenta.

- Nema priče o pomirenju, niti meni treba bilo kakvo objašnjenje, niti bilo šta. Čovek je tražio oproštaj, nek mu je srećno, sve mu najlepše u životu želim, što dalje od mene i da što pre završimo ove zajedničke stvari što imamo - zaključila je Ljupka.

Podsetimo, pevačica je Dragiši u automobil stavila uređaj za prisluškivanje, a nakon saznanja da se pored nje viđa i sa drugim ženama, u besu mu je demolirala dva automobila.

Video: Nove Telegraf Jetset Asocijacije: Ljupka Stević se slatko ismejala pojmovima koje smo joj zadali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovana

    18. oktobar 2020 | 11:46

    Ma daj smorili ste sa ovom zenom tacnije ljubavnicom . On se vidja sa drugim ljubavnicama a sta si mu ti ? Zena ? Ne draga ti si isto samo ljubavnica i to ces i ostati ! Ako ti 10 godina nije smetalo to sto se on ne razvodi i sto mu ti nisi na prvom mestu sta se onda sad bunis ? Dobila si dobru reklamu jer niko nije ni znao da postojis ! Ima toliko dobrih pevaca da si jednostavno pala u zaborav a to sto si uradila je dno dna ! Sramota za zenski rod !

  • Mladen

    18. oktobar 2020 | 12:32

    Ovo što se dešava sa ovim Generalom je skandal , jel postoji bilo koja granica da tako jedan visoko pozicionirani službenik MUPA-a može da se ponasa. Gospođica je nebitna u ovoj priči, bitno je to da Gospodin General nanosi štetu i kvari ugled MUPA , ako je van službe i penzionisan nije oslobođen svih obaveza . Vidimo da se pominju price da je bio na usluzi za razne koruptivne radnje , estradi da je čistio kazne itd. General ne snosi nikakvu posledice , pojeo vuk magarca ! Ovo je za MUP poražavajuće, još ono čuveno gostovanje sa Ministrom inostranih poslova , HIT TVIT!

  • 😷😷😷😷😷

    18. oktobar 2020 | 14:04

    Kad je ovakav general, kakva li je tek obicna polocija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA