Kaća Grujić bodrila dečka i Crvenu zvezdu: Derbi nije gledala sama, već sa još jednom poznatom damom

Pevačica i fudbaler su već nekoliko meseci nerazdvojni

  • 8

Katarina Grujić je već nekoliko meseci u vezi sa fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem, a iako danas nije bila u Humskoj, bodrila je svoju jaču polovinu.

Atraktivna pevačica gledala je prenos večitog derbija čiji je konačni rezultat 1:1, ali ne sama već u ženskom društvu - sa suprugom Zvezdinog golmana Milana Borjana, Snežanom.

Nešto ranije snimala se u kolima i pevala pesmu Crvene zvezde "Da se vrate slavni dani, slavni dani naše prošlosti", uz koju je pozvala sve fanove da navijaju za tim za koji igra njen dragi.

Kaća i Gobeljić više ne kriju zaljubljenost pa objavljuju zajedničke slike na društvenim mrežama, a pevačica je nešto ranije pričala o tome da je veoma srećna u novoj ljubavi.

- Ljubav je pokretač svega, pa tako i mene. Naravno da sam srećna, naravno da sijam, tako mi drugi ljudi kažu. Volim nekako da mi i drugi udele kompliment, da primete da sam se promenila, nekako - rekla nam je nedavno Katarina o vezi sa Gobeljićem.

Naravno da se razumem u fudbal i polako učim. Sa tatom sam gledala utakmice, ali on navija za drugi tim, dok je od malih nogu navijam za Crvenu zvezdu - rekla je Kaća nedavno za Telegraf JETSET.

Video: Sve gori od strasti, fudbaler ne skida ruke s nje: Prvi javni poljupci Kaće Grujić i Marka Gobeljića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mariofill

    18. oktobar 2020 | 19:58

    Koga briga za neku starletu?

  • Maja

    18. oktobar 2020 | 20:05

    Nikada jaci duo,starleta i majka fudbala

  • realno

    18. oktobar 2020 | 20:32

    2020 godina:1. Korona2. Odlozena Olimpijada3. Gobelja konacno nasao devojku ( i to Kacu🤪)Sta je sledece? 🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA