Anabela prva saznala da je Luna trudna: "Rekla mi je da nema šanse da je u drugom stanju"

Luna je zatrudnela pre pet nedelja, a Marku i njoj će ovo biti prvo dete

  • 11
Luna Djogani, Anabela Atijas

Anabela, Luna/Foto: ATA images, Nikola Tomić

U porodici Đogani nedavno se saznalo da će stići prinova, kada je Luna Đogani objavila da je u drugom stanju i da ona i Marko Miljković čekaju bebu.

Anabela je presrećna što će postati baka, a ispričala je da je ona prva saznala srećnu vest i otkrila kako je to izgledalo.

- Ne mogu da opišem koliko sam srećna što ću postati baka. To je neverovatan osećaj. Ja sam osećala, znala sam da je trudna i pre nego što je uradila test. Rekla mi je da joj kasni ciklus deset dana, ali se njoj to često dešavalo i onda nije razmišljala u tom pravcu da je trudna - rekla je Anabela za "Star".

- Sedele smo u restoranu i ona mi je rekla da joj smrdi hrana, tada sam joj rekla da je trudna i da kupi test, ali ona mi je rekla da nema šanse da je u drugom stanju. Nagovorila sam je da uradi test, ona je to učinila istog dana i saznala da čeka bebu - ispričala je pevačica.

Podsetimo, Luna je Marku pre nekoliko dana saopštila da je trudna tako što mu je stavila u ruku pozitivan test na trudnoću, a potom je sve objavila na njihovom Jutjub kanalu.

Video: Nina počela da plače kad joj je Luna saopštila da je trudna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    22. oktobar 2020 | 18:43

    DOSADISTE VIŠE I BOGU I NARODU SA ĐOGANCIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ika

    22. oktobar 2020 | 18:42

    Jbt pa zar svaka druga vest o ova dva nebinjakovica

  • Bolje

    22. oktobar 2020 | 22:45

    Bolje je da ništa ne komentarišem o ovoj"majci" i budućoj baki, koja je proklinjala još nezačeto dete . A čini mi se da je nedavno izjavila da se povlači iz medija, ovo zadnjih dana, mora da je fatamorgana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA