≫ 

Bogoljub i Milanka Karić preležali koronu: Oglasili se iz bolničke sobe, veseli i još jači

Bogoljub je svoje iskustvo podelio sa prijateljima na društvenim mrežama

  • 2

Bogoljub i Milanka Karić uspešno se oporavljaju od korona virusa, zbog čega se biznismen i oglasio na društvenim mrežama kako bi podigao svest o čuvanju zdravlja i preventivnim merama u borbi u kojoj smo svi.

Karić se podužom porukom oglasio iz bolničke sobe, u kojoj je sa suprugom, te podelio svoje iskustvo sa pratiocima, a njegovu objavu prenosimo u celosti:

- Ovo je bila velika borba... Dragi moji. Kako sam i do sada sa vama delio i dobre i loše vesti, ispričaću vam kako sam se borio sa koronom. Iako smo se svi pazili i poštovali sve preporuke, dogodilo se da je neko ko nije imao vidljive simptome bio u našoj blizini i zarazio nas. Zato obavezno nosite maske, to je trenutno jedan od najefikasnijih načina kako svako od nas može da zaštiti i sebe i druge.

- Iskreno verujem da je za svakog od nas pojedinačno najvažnije da podiže sopstveni imunitet. Meni je to mnogo pomoglo da koronu preležim kao jači oblik gripa. Verujete mi, da nisam vodio računa o zdravlju, da nisam redovno šetao, vežbao, umereno jeo i uzimao puno vitamina, ne bih se tako lako izborio sa ovim virusom.

- Ništa manje nije važno koliko smo duhovno jaki, sa verom u Boga i Božju milost, jer sve je u njegovim rukama. Naša duhovna snaga, pozitivan stav prema životu, druženje, radovanje, porodica, prijatelji, ljubav, sve su to elementi koji od čoveka čine neprobojan bedem za svako zlo. Tako da, dragi moji, čuvajte se, vodite računa o sebi i svojim najbližima. Ukoliko mi ne brinemo o sebi i ne vršimo preventivu, tada ni od lekara ne možemo da očekujemo čuda. Oni su pod velikim pritiskom. Bore se za živote drugih, sa puno odgovornosti bez predaha. Iskreno im se neizmerno zahvaljujem, jer su i meni bili ogromna pomoć u borbi protiv ovog virusa.

- Zato vas još jednom sve podsećam i molim vas da poštujete sve preporuke lekara. Jedino tako možemo da prođemo kroz pandemiju bez većih posledica. Vodeći računa o sebi brinemo i o svojim najbližima i o našoj okolini. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA