≫ 

Anastasija progovorila o svađi sa Lunom: "Čini mi se da ne može da se opere od toga"

Njih dve su nekada bile nerazdvojne, a već godinama nije tako i sada je Anastasja stavila tačku na nagađanja

  • 15
Luna Djogani, Anastasija Raznatovic

Anastasija Ražnatović, Luna Đogani/Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Anastasija Ražnatović i Luna Đogani nekada su bile najbolje drugarice, ali već godinaa unazad ne razgovaraju, o čemu je sada pričala i Cecina naslednica.

Mlada pevačica stavila je tačku na brojne spekulacije o svađi sa Lunom i otkrila šta se zaista dogodilo među nekadašnjim drugaricama.

- Prema Luni nemam nikakvo loše osećanje. Zapravo, ja mislim da je ona dobar čovek. Mi smo se razišle i odmah da razrešim to, nije bilo ni zbog kakvog muškarca. Niti je ona muvala mog dečka, niti je ikada pogledala nekog ko se meni dopadao. Čini mi se da ne može da se opere od toga, a to nije u redu - izjavila je Anastasija za "Alo!".

I Luna je ranije komentarisala ovu temu o kojoj se mnogo puta u medijima pričalo i nagađalo, a ona je tada rekla da bi volela da sretne Anastasiju.

- Bilo je baš ružnih komentara, kao da sam uzela momka. Odmah se pravi priča. Drago mi je da se oglasila i da me tako pamti. Svi grešimo, lepo je da priznamo kada pogrešimo. O porodici Ražnatović uvek imam lepe reči, životni putevi su nam se razišli. Radujem se njenom uspehu i njenim pesmama, pevaću ih na nastupu - rekla je Luna tada za Pink.rs.

- Bilo bi mi drago da je vidim. Čudno, ali bila bih srećna. Uvek će mi ostati lepo sećanje. Život je takav - dodala je svojevremeno.

Video: Vatrena Anastasija u nikad kraćem crvenom kobinezonu i vrtoglavo visokim štiklama!

Podsetimo, Luna je u drugom stanju i čeka dete sa verenikom Markom Miljkovićem, što su nedavno javno objavili. Đoganijeva je u petoj nedelji trudnoće, zvanično je otkrila pre nekoliko dana.

Video: Nina počela da plače kad joj je Luna saopštila da je trudna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    25. oktobar 2020 | 02:45

    Gde si bila kumo kad je grmilo

  • Kumanijedugme

    25. oktobar 2020 | 10:09

    Pa ne moze da se opere jer je kada je trebalo kuma da kaze ona je cutala. Kako vreme prolazi za Lunu se stvari demantuju a za drugu stranu samo isplivavaju. Luna kakva god da je nije hrlila za parama, slavom, jedino je bila zeljna ljubavi i paznje koju nije imala u porodici, bezala od te disfunkc porodice kod momaka zato je i pravila pogresne izbore.

  • To se ne prašta

    25. oktobar 2020 | 09:08

    Posvađale se oko knjige.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA