≫ 

"Nisam video Lorenu godinu dana, sve na svetu bih dao za minut sa njom! Ana neka malo razmisli..."

- Svako dete voli da odraste u zajednici nekoj, da ima oba roditelja i ako nisu zajedno da bude malo sa tatom, malo sa mamom - rekao je Lazić

  • 22
Ana Sević, Darko Lazic Ana i Darko, Foto: Nikola Tomić

Popularni pevač Darko Lazić izneo je javno da godinu dana nije video svoju ćerku Lorenu, koju ima iz braka sa Anom Sević.

Lazić je istakao da zbog neraščišćenih odnosa sa bivšom ženom ne viđa ćerku i da bi dao sve na svetu da je vidi barem na minut.

- Pre godinu dana sam video Lorenu. To je moje prvo dete, moja prva ljubav, da kažemo tako. Svaki otac je slab na ćerku, na žensko dete. Nedostaje mi najviše na svetu i dao bih sve na svetu da je vidim bar na sat, na minut - rekao je Darko.

- To što Ana i ja imamo neki naš odnos, nešto što nije ispeglano, razjašnjen.. Samo sam rekao Ani: "Okej, sve se da rešiti, ali nećeš ti meni nauditi, ni tebi, već tom detetu". Svako dete ima pravo da bude sa svojim ocem i sa majkom, naravno - rekao je pevač.

Darko je istako da je u celoj priči najbitnija njihova ćerka Lorena, kao i da svako dete voli da provodi vreme sa majkom, ali i sa ocem.

- Ako ćeš ti preko deteta da me sabotiraš kao "Ne dam ti dete" ili se ne javljaš. Uvek sam da se smiri dete. Nismo mi više bitni, ona je najbitnija na svetu, ona je naše dete - dodao je Lazić.

- Svako dete voli da odraste u zajednici nekoj, da ima oba roditelja i ako nisu zajedno da bude malo sa tatom, malo sa mamom. Samo neka malo razmisli kome će nauditi, neće meni, ni sebi, nego njoj - rekao je pevač u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Video: Darkova verenica u uskom kombinezonu zamešala usred restorana, Lazić joj snimao seksi guzu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    25. oktobar 2020 | 16:20

    I onda Ana na insta objavi slike sa proslave Loreninog rodjendana koji je bio pre tri meseca u Brestacu i ovom patoloskom lazovu zacepi usta.

  • SBH

    25. oktobar 2020 | 16:33

    Ti se sad sjetio da imas jos jedno dijete.

  • Zena

    25. oktobar 2020 | 16:18

    Zanemarimo ko je u pitanju ali kako majka moze da odlucuje da dete nece vidjati oca a zivi sa nekim drugim muskarcem. U Srboji zene rade sta hoce i zasticene su kao beli medvedi i iskoriscavaju to. Valjda je dete na prvom mestu!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA