Šta se dešava u petnaest do dva: Tamara Milutinović od Saška Nikolića dobila pesmu sa ovom porukom

Pevačica je podigla buru zbog veze sa svojim kompozitorom

  • 3
Tamara Milutinović

Tamara Milutinović/Foto: Katarina Todorović

Priča da se atraktivna pevačica Tamara Milutinović upustila u vezu sa svojim kompozitorom Saškom Nikolićem, nakon što se razveo, uzburkala je nedavno duhove na prilično mirnoj javnoj sceni.

I dokle publika i kolege spekulišu o prirodi njihovog privatnog odnosa, ono što je sigurno je da im na poslovnom planu cvetaju ruže. za šta je najbolji dokaz pesma "Petnaest do dva" koju je Tamara danas objavila, a koju Nikolić potpisuje kao kompozitor.

Za ovu pesmu mlada zvezda snimila je i visokobudžetni spot, a ako je suditi po prvobitnim reakcijama, u pitanju je još jedan hit proistekao iz njihove saradnje. No, ono što sve najviše interesuje je da li u pesmi ima biografskih elemenata.

- Svaki tekst je podložan tumačenju, tako da ja želim da čujem kako je publika doživela ono što sam otpevala. Što se mene tiče, ja samo znam da sam izuzetno emotivno vezana za pesmu i da se nadam da će tu emociju i ostali prepoznati - rekla je Tamara ostavši dosledna svom principu da ne komentariše privatni život.

Tamara Milutinović

Tamara Milutinović/Foto: Katarina Todorović

Pogledajte i spot Tamare Milutinović:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA