Neviđena navlakuša u rijalitiju! Đedović folirao dobar odnos sa Miljanom, ne bi li dobila nanogicu

- Sve je to bila igra, kako bi one priznale sve. Tokom našeg druženja, Miljana je sve opovrgla i potpisala izjavu na sudu, i time sebi stavila nanogicu na nogu - rekao je Đedović

Komentari

 • Emi

  Đedović je ukanalio sam sebe . Snimci postoje u produkciji , svedoci ,zadrugari i to je dovoljno za sud. Međutim, Miljana ima jasnu dijagnozu i može ići samo na lečenje.Samo njeno psihičko stanje je velika olakšavajuća okolnost. Đedović , veliki akademik i vanserijski uman čovek, morao je to da zna. Pametne i visoko obrazovane osobe ne prosipaju pamet na Kulićke . Svi koji poznaju MarkaĐ., znaju kakvo je on zlo od čoveka, a sada je to sam pokazao...

 • Mara

  A zasto da prizna, pa postoji snimak sve je jasno. Ne mogu vise ove gluposti da podnesem😴😴😴

 • Marinela

  I od goreg ima gore, a Djedovic je najvece zlo.

 • Tako je

  Konačno se našao neko ko ima mozga i znanja kako izaći na kraj bezobrazluku Kulićkama. Pa one su zacrtale plan da još malo u zadruzi i za hotel zarade. Bravo za Đedovića čovek je školovan i to znanje upotrebio i u praksi.

 • Рус

  Sve na stranu, igra ovo ono ali da kaže da je devojka sa "posebnim potrebama" u rijalitiju i da to svi znaju, to je već za slučaj nadležnih organa. Da ispitaju slučaj. Ovim što je ovaj ljignjosav odradio, samo je postavio projekat Mitrovića u pitanje..

 • NN

  Kakvih sve ljudi nema??? Djedovic je zlo... zar mu je to trebalo... sud bi svakako doneo adekvatnu presudu.Ono sto smo nocas gledali je vise nego odvratno!!!!Udariti na bilo ciju bolest i upotrebljavati onakve reci ne prilici jednom, kako on za sebe kaze, akademskom gradjaninu.O Kulickama nemam lepe reci.

  • Ivan

   @NN

   Sud ne bi doneo odluku jer one ne bi priznale delo i mogle bi ponovo da se izvuku. On je bio fin sa njima da bi priznale delo kod sudije jer posle priznanja nemaju pravo na zalbu. Pametno ih je navukao jer je ovo Miljani ko zna koji put da radi istu stvar i da se provlaci kod sudije. Hvala bogu da je dosao trenutak da joj ponasanje dodje glave.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima