≫ 

Ovako je Karleuša izgledala kada je imala 17 godina: Zbog ovog snimka jedna pevačica se trese

Mnogi su primetili da pevačicina starija ćerka Atina liči na nju

  • 12
Jelena Karleuša, Zvezde Granda

Foto: Nikola Tomić

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) važi za jednu od najseksepilnijih žena na našim prostorima, a svima je prva asocijacija na nju - atraktivan izgled i zanosne obline.

Pojedinim pevačivama ne dopada se kako su nekada izgledale, pa izbegavaju svoje stare slike i snimke u širokom luku, što nije slučaj i sa Jelenom.

Karleuša je na svom Instagram profilu objavila snimak iz 1996. godine, kada je imala samo 17 godina. Po licu, primećuje se da je Jelena tada bila tinedžerka, a u tom periodu imala je jaku šminku kojom je naglasila oči i usne, a imala je i dosta tamnije obrve nego sada.

Mnogi su primetili da upravo njena starija ćerka Atina baš liči na nju, a pevačica je dobila brojne komplimente na račun izgleda, kao i da je pre Arijane Grande "furala" njen zaštitni znak.

"Konjski rep pre Arijane Grande, Arijana se trese", "Prelepa si bila tada, a i sada si", "Kolko Atina lici na Jelenu", "Apsolutne niko ne može da joj parira", neki su od komentara ispod Jelenine objave.

Kako je Jelena izgledala kada je imala 17 godina pogledajte u videu u nastavku, a njene seksi fotografije u 42. godini pogledajte u galeriji ispod videa:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Portal Telegraf.rs/JETSET (@telegraf_jetset) on

 

Jelena Karleuša:

Video: Karleuša u opasnoj haljini mami na blud

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA