Teodora pobrkala slovo i istetovirala pogrešnu reč: Iskočila bih iz kože, pila sam bromazepam

Pevačica je sama pisala tekst, pa je tom prilikom pogrešila slovo

  • 14
Teodora Džehverović Foto: Nikola Tomić

Pevačica Teodora Džehverović ispričala je da na butini ima tetovažu zbog koje se kaje, jer je ona sama pisala tekst, pa je tom prilikom pogrešila.

Džehverovićeva je tekst pronašla na internetu, međutim pomešala je slova, pa je umesto "život" napisala "ljubav". Kada je shvatila da je pogrešila pevačici nimalo nije bilo svejedno.

- Ovde je tetovaža koju sam pogrešila i neću da pričam o tome. Ja sam kucala tekst i pogrešila. Nije ništa strašno. Trebalo je da piše "Where live begins, love never ends", kao za porodicu, a ja sam umesto "life" napisala "love" - rekla je Teodora u emisiji "Amidži šou" i dodala:

- Mislim, može i tako, Bog me je spasio. Ali to je bilo ono bromazepami su trebali da se piju. Zamisli momenat kad treba na mažeš to, kakva tetovaža, hoću da iskočim iz sopstvene kože.

Podsetimo, Džehverovićeva ima sitnu tetovažu sa ispisom "Cute but psycho" (Slatka, ali psiho) štampanim slovima, na grudima sa bočne strane ima jednostavno srce, dok između grudi ima tetovažu koja označava život.

Kako izgledaju Teodorine tetovaže, kao i ona koju je pogrešno napisala pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Prešli smo igricu: Baka Prase provozao Teodoru na traktoru i u čamcu iz kojeg su umalo ispali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA