Pogledajte divljanje "ćaletovog sina"! Traumira vozače, provocira policiju, sa sobom nosi pušku

Bahati se, razbacuje novcem, a mladima poručuje da je to "san svakog klinca" i da bi svi koji ga prozivaju da je seljak voleli da žive kao on

  • 43

Nikola Keljanović u centar pažnje došao je kada smo ga pre nekoliko dana snimili kod Delta sitija, gde je slupao zlatnog "poršea" kog vozi već neko vreme.

Tada su se ljudi zainteresovali za ovog momka, pitajući se ko je i odakle mu novac za takva kola, ali to je ništa u poređenju sa onim što on sam promoviše na svom Instgaram profilu i Jutjubu.

Kako smo objavili u danu za nama, reč je o momku koji za sebe kaže da je "najjača kladioničarska organizacija na ovim prostorima", te da nikome nije stalo do fakulteta i školovanja, već do toga da imaju lovu, kola, lake žene, provod.

Ovo je san svakog klinca. Niko ne razmišlja "završiću fakultet, biću obrazovan". Koga boli uvo?! (smeh) Realno, samo lova, kola i tako dalje - ispričao je ovaj momak za Balkan info.

- Prozivaju me da sam seljak, a svi bi da žive ovako - kazao je Keljanović.

Međutim, pored snimaka sa ogromnim svotama novca čije poreklo nije jasno, te silnih novčanica od 50 evra okačenih na mestu za toalet papir, ono što šokira su i bahati snimci vožnje ovog momka.

Tako se na Jutjubu mogu videti silni snimci njegovog divljanja - bežanja od policije, provociranja, traumiranja drugih vozača koji mu dolaze iz suprotnog smera time što ide direktno ka njima, pa naglo skrene, novcem u kolima, te puškom na sedištu automobila "audi" RS7 za koju piše da je M16.

Međutim, nije jasno odakle njemu to oružje, niti zašto ga nosi i zašto ističe isto.

Postoji mogućnost da je reč o AirSoft replici, pre nego da je u pitanju original M16, iako je predstavljeno kao takvo.

Šta god da je od navedenog, poruka koja se ovim snimcima i objavama šalje omladini koja ga smatra "uzorom" ne može biti pohvalna. U nastavku pogledajte neke od snimaka.

Za dlaku izbegnut sudar:

Bahato bežanje od policije:

Pun auto para i puška na sedištu:

Preticanje, izbegavanje zakucavanja u šleper:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delijaRS

    1. novembar 2020 | 13:10

    Tako je to u drzavi u kojoj policija sluzi za ukras. U normalnoj drzavi bi odavno bio uhaosen, ispitano poreklo imovine, provereno da li plaća porez na prihode koje ima... A da ne govorimo o prekršajima u saobraćaju i ugrozavanju drugih...

  • Caki

    1. novembar 2020 | 12:30

    Da je punta vozio,davno bi bio u zatvoru.

  • ma

    1. novembar 2020 | 13:44

    Samo polako doci ce on onde gdje treba. Kad ga jednom ljudina uhvati pa mu zube prebroji vidicete kako decko brzo odrasta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA