Muž Mine Lazarević 5 godina nakon hapšenja: Ćutao sam zbog dece, ovo je moja istina!

- Nije mi jasno što me i dalje razvlači po medijima. Našli su mi oružje i to neću da poreknem. Platio sam za svoju grešku - rekao je Goran

  • 7
Goran Stanić baletan Mina Lazarević glumica Foto: Marko Jovanović, Printskrin:Youtube/Balkan Novi Pokret

Solista baleta Narodnog pozorišta u Beogradu Goran Stanić progovorio je o incidentu koji se pre pet godina dogodio između njega i njegove bivše supruge, glumice Mine Lazarević.

Nakon njihove svađe 2015. godine, navodno je došlo do fzičkog nasilja nad glumicom, a Goran je, kako su mediji tada preneli, pucao iz automatske puške, pa su susedi pozvali policiju.

- Ćutao sam pet godina zbog dece. Ona je sada počela ponovo da preteruje i priča o nasilju koje se nije desilo. Kad sam završio u Centralnom zatvoru, mesec dana je trajala istraga i tužilaštvo mi je tada ponudilo nagodbu. Ponudili su mi da u zamenu za smanjenje kazne zbog posedovanja oružja priznam da sam verbalno napao suprugu - rekao je Goran nakon pet godina.

Satnić je istakao da je sada u dobrim odnosima sa bivšom suprugom, a da je pre pet godina nije udario, niti pucao na nju.

- Osuđen sam na godinu dana kućnog zatvora. Mina i ja danas imamo normalan odnos i dogovaramo se oko dece. Nije mi jasno što me i dalje razvlači po medijima. Našli su mi oružje i to neću da poreknem. Platio sam za svoju grešku. Naravno da nisam pucao na nju, niti sam je udario - ispričao je Goran.

On je istakao da nij krivac za razvod braka, ali da o toj temi trenutno ne želi da govori.

- Zašto bi meni uopšte ponudili nagodbu ukoliko su imali čvrste dokaze? Danas bih, da je sve tako kako se piše, verovatno sedeo u zatvoru. S mojim hobijem i oružjem je gotovo. Naučio sam dobro tu lekciju. Mina treba u medijima da priča o svom poslu, ulogama... Ona je odlična glumica - tvrdi Stanić za Kurir.

Podsetimo, Lazarevićeva i Stanić venčali su se 2008. godine i imaju dvoje dece, koja nisu bili u stanu kada se incident dogodio. Glumica ima i sina iz prvog braka.

Video: Mina Lazarević: MOJE vreme je vreme provedeno sa mojom decom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ooo

    2. novembar 2020 | 12:03

    A sto si pristao na nagodbu ako nisi bio kriv, lepo te optuze, dođes na sud dokaues da nisi kriv, oslobode te, potvrdi apelacija i sve lepo.. A ovako....

  • Tukla se sama!

    2. novembar 2020 | 19:33

    Pa, nemam reci. Baletan sa automatskom puskom. To nema ni u Siriji. Sigurno je i iz zabave sama lupala glavom o zid. Nagodba jer nisu imali dokaza.

  • 🌶

    2. novembar 2020 | 11:50

    Priča jer je danas zbog pluseva dobro prodavati patetiku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA