Čukanović nakon što ga je Palma "patosirao": Nisam znao šta me je snašlo, ali bio sam hrabar

- Zamolio sam da mi neke od svojih bokserkskih poduhvata pokaže, ali je on u početku odbijao da to uradi - rekao nam je voditelj

  • 16
Filip Čukanović Foto: TV Prva, Printskrin: TV Prva

Filipa Čukanovića, voditelja jutarnjeg programa na TV Prva, tokom gostovanja, političar Dragan Marković Palma bukvalno je "patosirao" u sekndi, kada mu je pokazao jedan od svojih bokserskih poteza.

Čukanović je izazvao Palmu da mu pokaže jedan od svojih zahvata, a kada je završio na podu, kako nam je rekao, nije znao šta ga je snašlo.

- Ko je gledao celo gostovanje video je da smo mi između ostalog, pored političkih stvari, sa gospodinom Markovićem pričali i kako on vežba i koliko trenira, jer se u programu pohvalio da je smršao 15 kilograma. Ja sam ga onda, logično, zamolio da mi neke od tih svojih bokserkskih poduhvata, koje gledamo na tim snimcima, portalima, pokaže - rekao je Čukanović za Telegraf JETSET.

- On je to odbijao da uradi, rekao je: "Ne bih da budem grub prema Vama", ali ja sam, pravo da kažem, bio hrabar i rekao mu: "Pa izvolite, probajte". Ko vidi moju i njegovu konstituciju, jasno je da ne možemo da budemo nikako jednaki u tom smislu. Onda je probao, nisam znao šta me je snašlo. Sve se desilo za pola sekunde, ali eto, jedno zanimljivo iskustvo tokom jutarnjeg programa - ispričao nam je voditelj.

Pitali smo Čukanovića kako se osećao kada se našao na podu - da li ga je u momentu bilo strah ili mu je ipak bilo smešno.

- Bilo mi je smešno i to se vidi po mojoj rekciji, nije on uradio ništa što bi povredilo bilo koga, taman posla. Želeo sam da nešto probamo, nije prijatno, ali je simpatično - zaključio je Filp.

Video: Palma u sekundi ispresavijao voditelja jutarnjeg, on unezveren ponavljao: Živ sam, živ sam!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    2. novembar 2020 | 17:10

    Ti si dvorska luda. Nekada su se novinari poštovali, a sada, kakvi novinari, takvo i poštovanje.

  • lol

    2. novembar 2020 | 13:56

    Odlican bokserski zahvat. Bas u stilu cuvenog boksera Majkl Dzordana.

  • Hmhm

    2. novembar 2020 | 13:27

    Rastegao ga ko zvaku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA