Kakav je frajer verenik Dragane Kosjerine! Voditeljka mu se na poseban dan obratila emotivnim rečima

Voditeljka je završila stomatološki fakultet, a njena ljubav za ceo život je stomatolog

  • 16
Dragana Kosjerina, (NE DIRATI) Dragana Kosjerina, Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Dragana Kosjerina (33) emotivnim rečima i romantičnim fotografijama čestitala je rođendan svom vereniku, stomatologu Bojanu Perduvu.

- Srećan rodjendan, najlepši - napisala je Dragana uz fotografije na kojima se njih dvoje drže za ruke, ali i grle, dok je u njihovoj pozadini lišće.

Kosjerina i Bojan planirali su da organizuju venčanje na leto 2020. godine, ali su zbog pandemije korona virusa odložili dan kojim će krunisati svoju ljubav.

Inače, voditeljka je završila stomatološki fakultet, a njena ljubav za ceo život je stomatolog. Dragana je jednom priliko istakla šta joj se sve dopada kod njenog verenika.

- Odmah smo shvatili da imamo mnogo tema za razgovor, između ostalog to i jeste bila stomatologija, ali ne priča se u našoj kući mnogo o tome. Čuvamo te poslovne teme za poslovni prostor, dok kod kuće imamo različite teme za razgovor, mnogo sličnih interesovanja, oboje volimo da putujemo - rekla nam je Dragana jednom prilikom i dodala:

- Doduše, sada je takva situacija da ne možemo, ali pravimo planove. Meni se dopada Bojan, meni se dopada njegov posao, meni se dopada njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti,  to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo.

Draganine i Bojanove romantične i rođendanske fotografije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Dragana Kosjerina: Dečko Bojan mi je najveća podrška, ali i najveći kritičar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7890

    2. novembar 2020 | 15:54

    Lep par! Dragana je prezgodna, prirodna, elokventna. E sad, nekome je nadobudna, zašto? Pa ne treba od nje očekivati jedno umilno kučence, koje će svakome da se dopadne. Drži devojka do sebe, svesna je svoje lepote i inteligencije, ne razgolićuje se, pristojna je, kulturna. Dakle, ima sve kvalitete, svaka čast. I još nešto, ne ide iz ruke u ruku, kao mnoge njene koleginice, već je izabrala svog životnog saputnika. Srećno!

  • Dragica

    2. novembar 2020 | 15:48

    Prelepi obadvoje!

  • Marko

    2. novembar 2020 | 15:21

    Bila mi simpatična,ali se i ona pustila niz reku nadobudnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA