"Bez obzira što imam razvod iza sebe doživeo sam lepe stvari u tom braku"

Željko Šašić je otvorio dušu o svom braku sa Sonjom Vuksanović

  • 6
Zeljko Sasic, Sonja Vuksanovic Zeljko Šašić, Sonja Vuksanović Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Željko Šašić je gostujući u emisiji "Goca show" na K1 televiziji pričao i o svom braku sa Sonjom Vuksanović. Pevač je naveo da je tokom ljubavi sa modnom kreatorkom imao i lepih trenutaka.

- Bez obzira što imam razvod iza sebe doživeo sam lepe stvari u tom braku, kao i u vezama, i dalje volim i te osobe i razumem ih gde su one sa mnom imale problem. Bez obzira da l’ su one razumele gde je obrnuto to bilo. Sad smo se dovoljno udaljili da možemo to jasno da vidimo. Nije dovoljno da se ljudi ludo zavole iako je temelj svega ljubav. To nije dovoljni ni kad dobiju decu, već je poenta da se kroz taj brak ostvare onakvi kakavi jesu još od početka. Najteže mi je bilo da dođem kući na vreme, nosio sam sat ali nikad nisam znao koliko ima sati, a sad je obrnuto - rekao je Željko, koji je naveo da su mu smetala pitanja gde je bio i sa kim:

- Tad sam imao višak energije i možda nisam bio dovoljno prisutan, dosta sam bio van kuće i onda se vraćamo na pitanje da li sam bio spreman za brak uopšte. Ne volim to pitanje kad ćeš da dođeš, nisam voleo tu netoleranciju za moju slobodu. Tad jesam bio jako popularan, ali znam da nisam davao povoda za ljubomoru, iako je moj posao bio otežavajuća okolnost. Nisam znao kako da objasnim da nema razloga za tu vrstu bojazni. Nikad nisam ni hteo da mi brak bude tamanica, ali smo bili mladi sa viškom energije i ludim temperamentom i niko nije hteo da spusti loptu. Do pre 7, 8 godina nisam znao šta se nalazi oko moje zgrade, stan mi je služio da samo prespavam, a sad se sve okrenulo. Čovek se kroz vreme menja, postane zreliji i shvati šta hoće, šta neće. Problem je kad svako gura na svoju stranu. Ako me pustiš na miru ja ću ti biti veran ko ker, sa tom slobodom se nikad ne bih kockao, ali ima muškaraca koji bi to iskorišćavali. Sad mi treba sve manje slobode, sad bi me možda isteravala iz kuće, to se sve menja - rekao je pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan

    2. novembar 2020 | 22:31

    Ovo je bilo jadno citati. Razumemo sve, razumes da si pogresio, preuzimas svu krivicu, promenio si se, sazreo si, i zelis da ti se vrati. Prosao zivot, ko da je lejdi Dijana u pitanju, a ne neka Sonja. Covek svaki treba da postuje sebe, da bi ga i drugi postovali.

  • ime

    2. novembar 2020 | 23:39

    Brate mili da je toliko godina nisi preboleo, jasno nam je da je volis i dalje

  • Krlja

    3. novembar 2020 | 05:57

    Ona modna kreatorka😂😂😂....pa tebe muze za alimentaciju,a Lukasa...on je posebna prica...unovcila se i sad ubira plodove svog "rada" 😉😉😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA