≫ 

Dara: Manijače, izgledaš kao sintetičko ćebe! Marić: Kuguarko, imaš još 3-4 godine i sledi drama!

- Možda su joj dete i partner u pubertetu. Ona je nepažljiva majka koja može izazvati posledice sinu - rekao je Marić pre nekoliko dana

  • 32
Jovan Marić Jovan Marić, Printskrin Jutjub / Novo jutro

Dara Bubamara (44) uzvratila je Jovanu Mariću (79) na izjavu da je "nepažljiva majka", te da sa 21 godinu mlađim frajerom "hvata poslednji voz".

- Ovom matorom manijaku ne mogu da izađem iz glave! Za njegovu informaciju, svi se jako lepo slažemo. Totalno sam zadovoljna, a izgled ovog matorog "seksologa" mi govori da je odavno zaboravio šta je seks, jer izgleda kao sintetičko ćebe oprano na 90 stepeni. Očigledno ga boli sjaj na licu zadovoljnih i zaljubljenih ljudi - rekla je Dara.

Međutim, Marić joj apsolutno nije ostao dužan.

- To poslednje što je rekla je čista glupost. Nisam rekao da je nezadovoljna jer je normalno da bude zadovoljna, budući da ima mladog i lepog momka. Ali, iskustvo pokazuje da će njihova veza trajati još neko vreme, a onda će se prekinuti - kaže Marić.

- Iako mnogi misle da je u toj vezi Dara dominantna, ipak je on taj koji je u prednosti i koji će moći da nađe sličnu sebi. Ona ima 44 godine, a tada se hvata poslednji voz, što bi rekao naš narod. Još tri-četiri godine, pa sledi menopauza i drama - dodao je, a potom je objasnio ko vodi glavnu reč u vezama, kada postoji velika razlika u godinama partnera.

- Kažu, ona njega vrti, neiskusnog i jadnog, ali nije to baš tako. Istina je da će se razići, jer on ima moć da odabere sebi adekvatnu. Poznajem dosta takvih veza, ovo je jedna životna istina iz perspektive profesionalca. Žene koje su u vezi sa mlađim muškarcima u Holivudu nazivaju kuguarkama - rekao je Jovan.

- Kada je reč o seksu, moje iskustvo je bogato, tim pre što imam tri braka iza sebe, ali i dugu praksu sa raznim klijentima. Tako da ta njena opaska ne stoji, ali mi se fraza "oprano ćebe" izuzetno dopada jer fino zvuči. Svako ima pravo da misli o drugom šta hoće, a ja nikada nisam pravio bahanalije - poručio je na kraju Marić za Alo.

Šta je isprovociralo Daru

Podsetimo, Jovan Marić je sledećom izjavom "stao na žulj" pevačici.

- Ta veza ne može pozitivno da utiče na njeno dete. U zabludi je ako misli da mogu da se druže, fataju, ali neće sin prihvatiti, da neki momak spava sa njegovom majkom, pogotovo što je partner toliko mlađi. Možda su joj dete i partner u pubertetu. Ona je nepažljiva majka koja može izazvati posledice sinu. Starije žene ne mogu da vrte klince oko malog prsta, jer je biološka prednost na strani mlađeg, i on dominira jer zna da ima život ispred sebe - rekao je Jovan.

Video: Prvi javni poljubac Dare sa dečkom kojem može mama da bude

Video: I Darin dečko divlja po putu: Snimao se dok vozi preko 200km na čas!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karlo

    3. novembar 2020 | 10:28

    Radojka ne može da bude kuguarka, ona može da bude keruša u teranju. Ipak je to Radojka 🤮

  • Vodolijax

    3. novembar 2020 | 10:50

    Svi mi izgledaćemo kao sintetičko ćebe oprano na 90 stepeni jednog dana.Daj Bože da doživim tu "ćebe fazu" života.....žena je nepristojna,bahata,neobrazovana......

  • Bobi

    3. novembar 2020 | 11:58

    Ima mnogo žena koje u Darinim godinama izgledaju fantastično i mladoliko a za koje Dara izgleda kao PVC krš! Da je nisam video uživo ne bi verovao jer ovo na instagramu i u realnosti nisu iste Dare u pitanju.Verujte moja majka od 55 godina je manekenka za Daru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA